2777
2789

من نوع 16 داشتم که همه میگفتن این دیگه خوب نمیشه تا آخر عمرت تو بدنت می‌مونه نه دارویی بهم دادن نه چیزی

میخواستم اقدام به بارداری کنم روز و شبم گریه بود ...

دیگه قید همه چیزو زدم تا یکی داخل همین سایت از نظرات شماره خانم حسینی رو گذاشت ،خواستم بگم من هم درمانجو ایشونم با وجود اینکه چند ماه از درمانم میگذره تمام علائمم رفته تمام دردهایی ک داشتم و عفونت هایی ک داشتم و امروز  اومدم تشکر کنم و منم ایشونو معرفی کنم

وبگم من هم با خانوم حسینی درمان شدم

@clinic.royal2020 پیج اینستاشون
اینم شماره تماسشون : 09924405595
آیدی روبیکا @DrHosen
آیدی ایتا @Clinicroyal20

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خوب پس بیخیالش شو سیسنم ایمنی بالا ببر واکسن بزن ویتامین سبزیجات دوری از استرس معمولا تا دو سال ویرو ...

واقعا چند ماه داغونم شوق زندگی ندارم اصلا شما داشتی ؟واکسنم دو دوز زدم

واقعا چند ماه داغونم شوق زندگی ندارم اصلا شما داشتی ؟واکسنم دو دوز زدم

نه من نداشتم عزیزم اما میتونم راهنماییت کنم. چرا شوق زندگی نداری الان تقریبا ۴۰ درصذ مردم این بیماری رو دارن ویروس دفع میشه بعدم نوع که ضایعه میده کم خطره نگران نباش دیگه استرس واسه چی داری 

نه من نداشتم عزیزم اما میتونم راهنماییت کنم. چرا شوق زندگی نداری الان تقریبا ۴۰ درصذ مردم این بیماری ...

میترسم سرطان بگیرم تازه با نامزدم کارامون جور شده بود واسه عقد که این لعنتی ظاهر شد از بس همیشه استسشو داشتم از هرچی بترسی سرت میاد.خداروشکر ک نداشتی

میترسم سرطان بگیرم تازه با نامزدم کارامون جور شده بود واسه عقد که این لعنتی ظاهر شد از بس همیشه استس ...

سرطان؟ نه بابا سرطان تو دختر مجرد سن تو؟ نوع کم خطر اصلا فکرشم نکن ازدواج که کردی مرتب ۶ ماه یک بار یا یک سال یک بار پاپ بده سرطان هم نمیگیری اوو همه این ویروسو دارن الان