2777
2789
اخه یهویی ...  باید بگم الان به کسی؟!!!!!!!! چیکار کنم... واقعا نمیدونم .... امادگیشو ندارم ا ...

منم همین بودم

تو مطب که دکتر گفت چشمام گرد شد

اومدم بیرون تا خونه گریه کردم

بعد ی هفته به همسرم گفتم

همسرت میدونه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مطمینم دیگه نمیزارن به کارام برسم  مخصوصا شوهرم که عاشق بچست واییی خانوادش خیلی نوه میخوان ..م ...

خب متاسفانه نمیتونم درک کنم چون من فقط درحد دوستیم هنوزز 

امااا این شوکو اینا طبیعیه از اینکه میترسی یه موجود دیگه تو شبکمت رشد کنه حس مادر شدن حس مسئولیت زیادش و .....

ببین یکم بشین فک کن لباسای بچگونه از نت ببین یکاری کن ذوق بیوفنه به دلت به اونایی فک کن که ارزو بچه دارن 

بعدشم اگه شوهرت خواست کار نکنیو اینا بگو قول میدم مراقب خودم باشم

هیچ تصوری ندارم ازینکه قراره چه اتفاقی بیوفته  کارمو چی کار کنم  پایان نامم... همچی پیچ ...

کاملا درکتون میکنم چه حسی دارین 

من داشتم میرفتم کربلا پیاده روی اربعین ،کارام پیچید تو هم دیگه 

با لجبازی تمام میخاستم برم پیاده روی و اصرار داشتم بچه چیزیش نمیشه بابام وشوهرم نذاشتن برم

وگرنه ...

حالا داغدار بچه ای بودم که از 

الان میتونم باهاش ۱۰۰بار برم کربلا پیاده روی...

بگو خدایا خودت هدیه دادی خودتم کمک کن کارامو سرو سامون بدم 

❤💖❤💖❤💖تا میتونی حس تو خوب بگیر 

چون روش اثر داره از الان...

دختر آبانم💖 🌺 میشه یک صلوات براحاجتم بفرستین 🍀 باافتخارمیگم ایرانی ام و شیعه هستم 💟                        من خیلی قوی بامشکلاتم جنگیدم و از دل خاک جوونه زدم 🌱❤ خودمو خیلی دوست دارم😍😂🤗    و شمایی که امضامو میخونی رو هم دوست دارم 😍😍🥳🥳🥳 براتون آرزوی شادکامی ، بهروزی ، موفقیت وعاقبت به خیری دارم  🤲🏻🌺🍀                               ❌ درخواست دوستی ندین👺آخر عاقبت نداره این کارا 😑🤕🙄
منم همین بودم تو مطب که دکتر گفت چشمام گرد شد اومدم بیرون تا خونه گریه کردم بعد ی هفته به همسرم گ ...

نمیدونه... یچیزی جلومو میگیره نمیتونم برم بهش بگم بغض کردم .. ینی من میتونم مامان شم:( خیلی سخته..... 

خب متاسفانه نمیتونم درک کنم چون من فقط درحد دوستیم هنوزز  امااا این شوکو اینا طبیعیه از اینکه ...

من خیلی جلوگیری کردم خیلی!!!!! ببین خیلی!.....

خانواده شوهرمم با اینکه خیلی نوه میخواستن من توجهی نمیکردم کلا

الان میترسم بابت تموم اون لحظات دل ببندم بهش و بلایی سرش بیاد یر اون همه جلوگیری میفمی چی میگم؟ 

اخه خیلی کوچولوعه 

الان حتی نمیدونم میخوامش یا نه

حتی نمیدونم بگم یا سقط..

خیلی خوب شد ک اینجا هست... واقعا نمیدونم به کی بگم ک بفهمه منو 

سلام به همه نی نی سایتهای عزیز 

خواهرم  ،زایمان زود رس داشت دخترش ۶ماه ۷روزه بدنیا امد طبیعی زایمان کرد سر زایمان ۳روز رفت کما دکترا جوابش کردن  ولی خدا معجزه کرد نفسش بعد سه روز برگشت بعد ۲۴ روز خودش دخترش مرخص شدن خیلی ابجیم سختی  کشید الان دخترش ۷ ماه شده خیلی ماشاالله بزرگ شده 

بعد چندروز پیش اومد خونمون گفت دوهفتست از پریودیم گذشته بردیم آزمایش داد  چهارشنبه جواب  آزمایشش گرفتیم مثبت هست دوباره حامله شده اصلا همه شوکه شدیم .خیلی پیشنهاد دادن سقط کنه ولی ماها گفتیم نگه داره براش دعا کنید خواهرم خیلی ضعیفه و مریض هستش💚🤲

نمیدونه... یچیزی جلومو میگیره نمیتونم برم بهش بگم بغض کردم .. ینی من میتونم مامان شم:( خیلی سخته.... ...

الهی که خیر باشه،بعد که بیاد میشه همه زندگیت

ولی خدای نکرده،زبونم لال اگه نمیخوای نگهش داری به کسی نگو

چرا نتونی وقتی من تونستم تو هم میتونی😅

الهی که خیر باشه،بعد که بیاد میشه همه زندگیت ولی خدای نکرده،زبونم لال اگه نمیخوای نگهش داری به کسی ...

تو خودت وقتی فهمیدی چیکا کردی اول ب شوهرت گفتی؟! چیکار کرد...

من نمیدونم عکس العملش چیه ینی خوشال میشه؟! یا ...

واهای عزیزم کوشولوعه خیلی الان هم خوشالم هم ناراحت  

کم کم دارم ذوق میکنم😂

سلام به همه نی نی سایتهای عزیز  خواهرم  ،زایمان زود رس داشت دخترش ۶ماه ۷روزه بدنیا امد طب ...

وای عزیز دلم... انشاا.. که هرچی خیره و به صلاحه براشون پیش بیاد ... 

سلام به همه نی نی سایتهای عزیز  خواهرم  ،زایمان زود رس داشت دخترش ۶ماه ۷روزه بدنیا امد طب ...

عزیزم خدا حفظشون کنه ان شاء الله  ❤❤❤❤❤ فعلا پیش هیچکی تعریف نکنید ...چون ممکنه خدایی نخواسته چشم بخورن چون خواهر منم بدنش ضعیف بود دوتا پسر پشت سرهم گیرش اومد شنیدم پشت سرش خیلی مسخره کردن و حسودی کردن و میگفتن این لاغر مردنی دوتا پسر داره 😐😐😐

دختر آبانم💖 🌺 میشه یک صلوات براحاجتم بفرستین 🍀 باافتخارمیگم ایرانی ام و شیعه هستم 💟                        من خیلی قوی بامشکلاتم جنگیدم و از دل خاک جوونه زدم 🌱❤ خودمو خیلی دوست دارم😍😂🤗    و شمایی که امضامو میخونی رو هم دوست دارم 😍😍🥳🥳🥳 براتون آرزوی شادکامی ، بهروزی ، موفقیت وعاقبت به خیری دارم  🤲🏻🌺🍀                               ❌ درخواست دوستی ندین👺آخر عاقبت نداره این کارا 😑🤕🙄