2777
2789
عنوان

جای من بودید کیک تولد میدادید بهشون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 71 پست

نه بابا نبرى مخصوصاً طرف گفته تولد نگيرى فكر مى كنه عمداً خواستى بچزونيشون كيك بردى داغ دلشون تازه ميشه عزادارن زشته! طرف خواهرش به رحمت خدا رفته بعد قبل چهلم خواهرش كيك تولد ميبرى براش؟ آخه چطور روت مياد😑😐

ماهرخ هستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دیگه مگه نگفته نگیر،عکساشم نشون نده هرچندبه اون ربطی نداره وخودش احترام نذاشته واسه کسی که فوت کرده،هرچندبامشکی پوشیدن ونپوشیدن اون طفلک برنمی گرده ولی این رسمه واحترامه،من بودم نمیدادم

کادو هم ببر😐😐😐😐😐😐😐🍃🍃🍃🍃

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           

بیشتر انکار دلت حاشیه‌ خواسته یا اینکه بهش بگی دیدی ب حرفت گوش ندادم تولد گرفتم بیا اینم کیک 

بنظرم. نبر حتی تولد رو هم عقب بندازی مشکلی نیست 

به احترام داماد خانواده ک خواهرش فوت 

یا بخاطر خواهر شوهر جلو فامیل شوهرش 

البته اگر خواهر شوهرت خوب باشه 

اگر ن ک بیخیال

بیشتر انکار دلت حاشیه‌ خواسته یا اینکه بهش بگی دیدی ب حرفت گوش ندادم تولد گرفتم بیا اینم کیک  ...

خیلی ادم بدیه

اخه من میدونم از لج گفت نگیر 

بخدا مادرشوهرش مرد شوهرشو برد عروسی

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙
نه

ی چیزی نگفتم مادرشوهرش مرد رفت عروسی بعدم میدونه من میگیرم ولی دعوت نمیکنم کسی رو

توقع کیک داره نطمینا

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙
نه

ی چیزی نگفتم مادرشوهرش مرد رفت عروسی بعدم میدونه من میگیرم ولی دعوت نمیکنم کسی رو

توقع کیک داره نطمینا

نه نبر

توقع کیک داره نطمینا

نه

توقع کیک داره نطمینا