2777
2789

میشه یه تیکه هم برا من پست کنی😂😢؟؟

هر نفس آواز عشق، میرسد از چپ و راست       ما به فلک میرویم، عزم تماشا که راست؟   ....  ما به فلک بوده ایم، یار ملک بوده ایم       باز همانجا رویم، جمله که آن شهر ماست  مولانا    سر از بالین اندوه گرانِ خویش بردارید     همه، بر آستان مرگِ راحت، سر فرود آرید        چرا آغوشِ گرمِ مرگ را افسانه میدانید؟    چرا زین خوابِ جان آرامِ شیرین روی گردانید؟    چرا از مرگ میترسید؟!    فریدون مشیری

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چه عالی شده آفرین  

واای بالاخره پیدات کردم

میگم اون لینکی که گذاشتیو باید رمزتم بزاری چون ما برای اینکه ببینیم تو جوابمونو چی دادی، نیازش داریم.

هر نفس آواز عشق، میرسد از چپ و راست       ما به فلک میرویم، عزم تماشا که راست؟   ....  ما به فلک بوده ایم، یار ملک بوده ایم       باز همانجا رویم، جمله که آن شهر ماست  مولانا    سر از بالین اندوه گرانِ خویش بردارید     همه، بر آستان مرگِ راحت، سر فرود آرید        چرا آغوشِ گرمِ مرگ را افسانه میدانید؟    چرا زین خوابِ جان آرامِ شیرین روی گردانید؟    چرا از مرگ میترسید؟!    فریدون مشیری
واای بالاخره پیدات کردم میگم اون لینکی که گذاشتیو باید رمزتم بزاری چون ما برای اینکه ببینیم تو جواب ...

چیزی ننوشتم، یک طرفه س 

بعدم بعضیا انقدر بی ادب بودن که من فقط در افق محو شدم😂 

تو هر چی نوشته بودی بوس به لپت مهربون 🌹🌹💓 

اصلا چیزی نوشته بودی؟😐

عقاب شکاری نترسد ز بوم، دو مرد خراسان دو صد مرد روم!