2777
2789
مجردا چون داغن بنده خدا ها   با خودشون می گن اگه ازدواج کنیم شبی دو سه بار برنامه داریم حت ...

همون، ولی خب عادی میشه. البته ما هردو درون‌گرا هستیم فکر کنم دلیل دعوا نکردنمون همین باشه. زیاد حرف نمی‌زنیم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از سالها مشکل باردار شدم دو قلوه میگن یکی شو بده به خواهر شوهرت که بچه دار نمیشه.بچمو بدم انگار ...

خیلی ها شعوشون نمی‌رسه اگه دیدی جدی میگن جلوشون وایسا منم سر بچه دومم همسایه مامانم خیلی جدی می‌گفت بچت و بده بده به خواهرت که بچه دار نمیشدن

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است ،با دوستان مروت با دشمنان مدارا
بعد از سالها مشکل باردار شدم دو قلوه میگن یکی شو بده به خواهر شوهرت که بچه دار نمیشه.بچمو بدم انگار ...

میگن ک بگن به درک ملت خیلی حرفا میزنن شما کاری رو بکن ک فکر میکنی درسته و البته نذار دوران بارداریت با استرسو دعوا و اعصاب خوردی بگذره از بارداریت و این ک بالاخره بعد سال ها حاجتتو گرفتی لذت ببر و خدا رو شکر کن برا خواهر همسرت هم دعا کن دامنش سبز بشه

همه راه هارو رفتم. برای درست شدنش. تهش گفت من همینم ک هستم. خودت و عمرتو نجات بده و برو  دلم ب ...

پس منتظر چی هستی؟جمع کن برو عزیزم..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 56 دقیقه پیش
2791
2779
2792