ahmadii مدیر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 346 عنوان لکه بینی | مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 19 پست سلام من ۱۲ماه قبل پریود شدم و تا الان هنوز پریود نشدم هرچی بی بی چک زدم منفی بوده جلوگیریمم طبیعی بوده(به کا.ندو. حساسیت دارم قرص هم حالمو بد میکنه) الان سه روزه که لکه بینی دارم چرا اینجوریه خیلی میترسم دستو بالمم خالیه نمیتونم دکتر برم 1400/09/26 | 01:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ahmadii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 346 موهای صورتت زیاد شده؟ ریزش مو گرفتی؟ موهای صورتم نه ریژش مومم مث قبل شاااااید یکم بیشتر باشهمیگم احتمال داره از لیزر باشه؟؟؟جدیدا لیزر میرم
پریماه۷۸ عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 1687 موهای صورتم نه ریژش مومم مث قبل شاااااید یکم بیشتر باشه میگم احتمال داره از لیزر باشه؟؟؟جدیدا لیزر ... لیزر شنیدم تاثیر داره اگه موی زاید نداری چرا لیزر میری! پیش ی ماما هم شده حتما برو آزمایش تبرویید برات بنویسه حداقل بفهمی تیرویید نداری تنبلی تخمدان زود حل میشه
ahmadii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 346 لیزر شنیدم تاثیر داره اگه موی زاید نداری چرا لیزر میری! پیش ی ماما هم شده حتما برو آزمایش تبرویید بر ... موی زاید صورت ندارم بدنمم خیلی کمه ولی همون کمش هم دوسندارم ...ممنون از راهنماییات عزیزم
پریماه۷۸ عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 1687 موی زاید صورت ندارم بدنمم خیلی کمه ولی همون کمش هم دوسندارم ...ممنون از راهنماییات عزیزم خواهش میکنم