2777
2789
عنوان

قرار اول 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو دوران نامزدی اینکارارو میکردم

یه مانتو شیک میپوشیدیم جوریم میبود که به اندامم میومد

شمام مانتوی بپوشید که به اندامتون قشنگ بیاد اگر لاغرید یه مانتو پفی بپوشید اگر تپلید سعی کنید رنگ تیره استفاده کنید 

سعی کنید فقط چشاتونو ارایش کنید یه خط چشم ساده بکش که چشاتو حالت دار و کشیده نشون بده ریملم بزن اخه چشم خیلی انسانو جذب میکنه و سعی کن به چشماش نگاه کنی فقط و یخورده طولانیش کن وه قشنگ بره تو عمق چشات(چقدرم احساسی شد  یوقت یهو کارای ‌‌‌‌... انجام ندیدا نمیخواد زیاد نگاش کنی حواست باشه  )  

عطر هم خیلییییی تاثیر داره یه عطر با بوی ملایم بزن که بوش از دومتری هم احساس بشه

موهاتم بباف از جلو مدل بده

من اینکارارو میکردم البته بجز ارایش چشم اخه من چشام همینطوریشم قشنگن    

ملکه یخیم❄بزودی سه قلوه های قشنگم به دنیا میان👶🏻👶🏼👶گر نگه دار من آنست که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد🦋
من تو دوران نامزدی اینکارارو میکردم یه مانتو شیک میپوشیدیم جوریم میبود که به اندامم میومد شمام مان ...

مرسی  اخه من موهام انقد بلند نیست بعد بافتم بلد نیستم خط چشمم اصلا بهم نمیاد چشام گرده   

مرسی   اخه من موهام انقد بلند نیست بعد بافتم بلد نیستم خط چشمم اصلا بهم نمیاد چشام گ ...

فقط جلو موهاتو بباف 

خط چشمو بیخیال ریمل بزن

ملکه یخیم❄بزودی سه قلوه های قشنگم به دنیا میان👶🏻👶🏼👶گر نگه دار من آنست که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد🦋

[QUOTE=219211501]دانشجویه هنوز    .اعع چ جالب🤣واسه منم پرستار بودش ماهم اینستا اشنا شدیم😁اتفاقا تهرانی هم هست.من قرار اول تیپ اسپرت زدم با یه عطر تند موهامم اتو کردم از پشت ریختم بیرون مژه هم گذاشتم .خیلی ولی سنگین برخورد کردم مودبانه حرف زدم،خواست دستمو بگیره قرار اول اجازه ندادم

قرار اول ظاهر خیلی مهمه.شیک باش.بذار بیشتز اون حرف بزنه..

زود نگو من رابطه ای میخوام ک به ازدواج ختم بشه.

زود  خدافظی کن..

۱.۲ ساعت بیشتر نشه

رفتی خونه بذار اون پیام بده و زنگ بزنه

۱ ساعت بد تو جوابشو بده

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند