2777
2789
عنوان

شوهرم گفت....

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 29 پست

خخخخ منم مثل تو شدم بهم گفت عاشقش شدی گفتم اره خنده هاشو نگاه ولی ایقد نیشکونم گرفت 😂منم انفالوش کردم بااینکه سربه سرش گذاشتم اون باور کرد و ایقد حرص خورد گفت اگ تاصبح فالو بود استخونات خورد میکردم😂😂😂

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا منم بودم شوهرم عکس یخه زن و نشون میداد و میگفت چه جالبه به چندین قسمت ناااامساوووی تقسیمش میکردم🤗

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗
منم اگه حتی بگم شلواریه مردی قشنگه فورا شوهرم جبهه میگیره تابگم غلط کردم ول کن نیست 

پس چنین مردایی باید مواظب چشم چرونی های خودشون هم تو فضای مجازی باشن و نیان اینجا هی بگن نگاه کردن به فیلمای غیراخلاقی یه چیز عادیه بین مردا.

چرا فکر میکنید اینکه شوهرتون با دیدن یه بلاگر یا خواننده امریکایی توی گوشیتون، تهدید به خورد کردن استخوناتون کرده یا گفته نه من نه تو و به قول خودتون غیرتی شده، چیز کول و خفنیه و اینجا اظهار میکنید؟

این یا نشانه بیماری روانی همسرتونه یا بیسوادیش برای محاسبه فاصله شما و اون بلاگر ناف آمریکا!