2777
2789
عنوان

اونایی که لابیای بزرگ دارن بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 114127 بازدید | 119 پست
آخه قبلش آمپول جلوگیری میزدم بعد آمپول دیگه نزدم پریودیم اینطور شد

به خاطر امپول هست پس عزیزم

نگران نباش

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر می خواهید رابطه جنسی لذت بخش تری داشته باشید عمل لابیاپلاستی خیلی میتونه تاثیر گذار باشه

تو این عمل لابیاهای تیره و بزرگ با لیزر یا جراحی کوچکتر می شه

و دیگه اون ظاهر زشت را نداره . این عمل بصورت سرپایی انجام میشه و عوارضی نداره

تو مطلب زیر میتونید اطلاعات بیشتری در رابطه با لابیاپلاستی بدست بیارید

لابیاپلاستی

مردها حالشون ب هم میخوره از آیت پوست اظافه . هم زشته هم بو گند میده . 🤮🤮🤮

واسه آقایون هم کم پوست اضافه و چندش نداره ولی اعتماد به سقفن! خیلی هم زشته ولی همیشه فکر میکنن از طلان و به خودشون اجازه میدن از خانما ایراد بگیرن اینم تقصیر خانماست چون خودشون رو خودشون ایراد میگیرن 

یه یزدی ام که عاشق شهرمم و همشهریام 

اره میدونم اما برای من فکنم زیادی بزرگه...مثلا قشنگ بیرونه میترسم ازدواج کنم بد شوهرم اذیت شع و مشکل ...

ن اتفاقا مردا دوس دارم موقع خوردن لیس زدن لذتش بیشتر ..نگران نباش 😁

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

چون قراره بعد از همسر بودن لذت مادر بودن رو هم تجربه کنیم 🥰🥰🥰 فیزیولوژیک بدن کم کم تغییر می کنه . ...

تو چقدر خوبی دختر(همه حرفاتو‌ دیدم)

آفرین به این عزت نفس

آفرین به این تفکر

اصن حرفات حالمو‌ خوب کرد