aliیامهدی مدیر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 137 عنوان کیابیدارن | مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 36 پست پسرم میخواد دندون دربیاره بیتابی میکنه😭💔تب داره خیلی بالاسرش بیدارم یهو تبش بالا نره خیلی خدایا شکرت💚 1400/09/25 | 03:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیواناکوشن عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 8459 نههه😅😅😅 من گاهی حواسم نیست میذارم🤪میبینم چرخ نمیکنه و مثه مال شما میشه دوباره میذارم درست میشه🤦♀️🤦♀️
چشمahoi2 عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 3323 صدای چرخ کسی رو اذیت نمیکرد آخه الان همه خوابن😑 خونه مستقل ویلاییه😅 من باکسی خودمو مقایسه نمیکنم!خوب یابد! تک هستم منحصربه فردهستم ! طبق سلیقه ی خداوندآفریده شدم وکی خوش سلیقه تر از پروردگارم ؟! دوست دارم آروم باشم مثل خداوند!کسی ازم انتقادکرد سکوتی داشته باشم ازجنس سکوت خداوند!میگن عشق خداوندبه بنده هاش ازعشق مادرهم بیشتره!!!🥺خداوندم بغضم میگیره ازاینکه اینهمه دوسم داری!!!خدایا یعنی کی توروبغل گرفته که اینقدرارومی؟!هیچکس؟؟؟ پس خدایاخییییلی باکلاسی که تک پری😉 خداوندم آرامشی میخواهم مثل آرامش تو!🥺.خدایا دمت گرم خیییلی بامرامی😎همه جوره هوای بنده هاتو داری ورفاقتی باهاشون را میای! دوست دارم رفیق بامعرفتم هواموداری پس نگران هیچی نیستم خودمورهاکردم به تصمیم های عاقلانه ی تو!...💚(سرم بالاست؛اخه بالاسرم خداست)💚
joliee عضویت: 1395/11/19 تعداد پست: 4303 حالش بهتر شد؟ چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!
et8 عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 129 خوابم نمیبره سلام و عرض ادب به مامان های عزیز پژوهشی درباره خواب نوزادان در حال انجام هست که پرسشنامه ی آن باید توسط مادران دارای کودک ۰ تا ۳ ساله تکمیل بشه 😊😊😊😊لینک پرسشنامه لینک پرسشنامه سلامت خواب نوزادان و مادران 😊😊😊😊😊
et8 عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 129 سلام و عرض ادب به مامان های عزیز پژوهشی درباره خواب نوزادان در حال انجام هست که پرسشنامه ی آن باید توسط مادران دارای کودک ۰ تا ۳ ساله تکمیل بشه 😊😊😊😊لینک پرسشنامه لینک پرسشنامه سلامت خواب نوزادان و مادران لینک پرسشنامه را برای دیگر مامانا هم بفرستید تا بقیه هم استفاده کنند