2777
2789
عنوان

کی عراقی بلده بهم یاد بده....

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 48 پست
اره ولی با لحجه عراقی

باید زبان مادریت باشه هرکاری هم کنی لهجه نمیگیری از سن خیلی پایین باید شروع میکردی مثلا بری کلاس زبان هرچقدر هم یاد بگیری بازم لهجه ات آمریکایی نمیشه انگلیسی با لهجه خارجی میشه

خداجونم شکرت واسه همه چی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این منظورش عربی بود وگرنه لهجه رو که نمیشه تایپ کرد 

توی لهجه های عربی بعضی از کلمات عوض میشن و میشه اون لهجه رو تایپ کرد مثلا در لهجه عراقی چی میخوای میشه شنو تردین در لهجه سوری چی میخوای میشه شو بدک یا در لهجه اماراتی میشه تبین شی

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 
باید زبان مادریت باشه هرکاری هم کنی لهجه نمیگیری از سن خیلی پایین باید شروع میکردی مثلا بری کلاس زبا ...

ببین منظورم عراقی هست بعضی از کلمات عراقی با کلمات عربی متفاوته 

مثلا 

عربی :یذهبون

عربی عراقی :یحرون.

نمیدونم درست نوشتم یا نه

ببین منظورم عراقی هست بعضی از کلمات عراقی با کلمات عربی متفاوته  مثلا  عربی :یذهبون عرب ...

درسته گفتی

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 
توی لهجه های عربی بعضی از کلمات عوض میشن و میشه اون لهجه رو تایپ کرد مثلا در لهجه عراقی چی میخوای می ...

اونو دیگه بهش لهجه نمیگن 

مثل فارسی که اصفهانی یزدی جنوبی شمالی با لهجه صحبت میکنن اما فارسی صحبتمیکنند اونی که شما میگید دیگه کلمات تغییر میکنه مثل گویش ترکی کردی لری

خداجونم شکرت واسه همه چی

توی لهجه های عربی بعضی از کلمات عوض میشن و میشه اون لهجه رو تایپ کرد مثلا در لهجه عراقی چی میخوای می ...

خدایااااا من دارم از شدت قشنگیش زاررر میزنم😤😂😢🥺🙂

اونو دیگه بهش لهجه نمیگن  مثل فارسی که اصفهانی یزدی جنوبی شمالی با لهجه صحبت میکنن اما فارسی ص ...

نه عزیزم عربی فرق میکنه 

ببین منظورم عراقی هست بعضی از کلمات عراقی با کلمات عربی متفاوته  مثلا  عربی :یذهبون عرب ...

خب اون میشه گویش لهجه نمیشه چون کلمات تغییر کرده اما لهجه های کشورهای عربی باهم فرق دارن کلماتشون یکیه اما طرز بیانشون فرق داره مثل اصفهانی که میخاد فارسی حرف بزنه با شمالی که میخادفارسی حرف بزنه فرق دارن زبانشون یکیه اما لهجشون فرق داره 

خداجونم شکرت واسه همه چی