2777
2789
اهه سلام آره یمدت درگیر تغییر دکوراسیون بودیم هم تو خونه هم تو حیاط سرمون شلوغ شده🥲🥲

بسلااامتی عزیزم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

خوراکی هاش پف پفی یلدایی ژله کیک اجیل میوه هندوانه تعزیین شده کیک هندوانه بادکنک هلویم یلدایی قرمز سبز 

غذا فسنجان و قیمه سالاد. نوشیدنی 

لباس هام مانتو زرشکی بلند جلو باز که با بند کمرش بست زیرش لباس مشکی جذب شلوارش مشکی شال مشکی کوله قرمز کفش قرمز 

مهمانی باغ گرفتیم. 35 تا مهمان 

پیاز هر چقدرم گرون بشه!نمیره قاطی میوه هادرست مثل آدم بی شخصیتتی که هر چقدر هم پولدار بشه بازم بی شخصیته…! هیچ مقداری از آرایش قادر نیست شخصیت را بپوشاندانتظار داشتن شعوراز بعضی ها مثل شرط بستنرو “خر” تو مسابقه اسب سواریه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برای پسرم میبرید؟

آره. اول داماد واسه عروس میاره

بعدا عروس واسه داماد میبره

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی