2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی که میگید پول نداریم وگرنه عمل میکردیم والا من پولم دارم ولی میگم که چی این همه خودمو اذیت کنم و تو دردسر بندازم که چی بشه ؟؟ درسته زیبایی خوبه آدم انرژی میگیره ولی آدم باید انرژی رو از جایی بگیره که فانی نباشه برای من که بی معنی والا همسرمم  نمی تونه چیزی بگه از بس که من خودمو دوست دارم 

خدا کاشکی داشتی بهمون سه کیلو بینی میدادی پولشو شرایطشو هم میدادی حالم خیلی بده    

دیونه شدی؟ همین که به راحتی نفس میکشی شکر کنننن خدارو میفهمی چند نفر ادم ارزوی همین نفس راحتو دارن

من یکی از چشمام پف داره و یکیش نداره گاهی  ناراحت میشم ولی بعدش میگم وای من چرا بابت اینکه میبینم خوشحال نیستم اما بابت اون پف ناراحتممم

یه دختر ترک . سارای هستم 
ماله توام بزرگه.فانی نیست که میمونه دیگ باهات

نه عزیزم از نظر خودم گفتم که آدم از آینده ی خودش خبر نداره من لحظه ی دیگه ممکن زنده نباشم به خطر همین گفتم که برای بعد ها چیزی به جا نمیذاره کلا نظرمو گفتم