2777
2789
عنوان

شیرخشک کمکی

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 42 پست
توی این ۲۰ روز همه کار کردم..زیاد نشده😫

مایعات زیاد خوردی دلستر اب گوشت قطره رازیانه ماهی؟

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینایی که میگن ۳۰ تا چه عجیبن 🥴 ۳۰ تا دو قلپه  والا پسر من دنیا هم اومده بود ۹۰ تایی میخورد ...

بچه ها باهم فرق میکنن

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
اینایی که میگن ۳۰ تا چه عجیبن 🥴 ۳۰ تا دو قلپه  والا پسر من دنیا هم اومده بود ۹۰ تایی میخورد ...

دختر من ۲ ماهش ۶۰ سی سی میخوره 😐شیرمادرم نمیخوره از ۳۹ روزگیش دیگه نخورد قبلا ۳۰ تا میخورد الان ۶۰ تا

دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙 

بچه ها خب من الان استرس گرفتم

واقعا حال اسی قابل درکه

کسی دوست نداره بچش شیر خشکی بشه

اما اگه شیرش کم بود چکار کنه ، منم همش فوبیای اینو دارم مه شیرم کمه و احتمالا باید به بچم شیرخشک بدم

و الان موندم اصلا شیشه شیر چند سی سی باید بگیرم 

کلا حال عجیب غریبیه ، ادم همش باید حواسش به همه چی باشه

واقعا بدو تولد فقط باید ۳۰ سی سی بخوره 🙄

دختر من ۲ ماهش ۶۰ سی سی میخوره 😐شیرمادرم نمیخوره از ۳۹ روزگیش دیگه نخورد قبلا ۳۰ تا میخورد الان ۶۰ ...

شیرش سنگین نیس ؟ اگه میخوای شیرشو عوض کن شاید مزه شیر دیگه رو بیشتر بپسنده،البته نگران نباش مقطعین ممکنه خودش اوکی بشه ،پسر منم از ۶ ماهگی دیگه شیر مادر نخورد و کلا شیرخشکی شد

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
شیرش سنگین نیس ؟ اگه میخوای شیرشو عوض کن شاید مزه شیر دیگه رو بیشتر بپسنده،البته نگران نباش مقطعین م ...

نان میخوره آپتامیل دادم بهش نساخت دوباره نان دادم 

دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙 

عزیزم بیشترم میتونی بدی ولی خب تجربه ی شخصیم اینه ک تلاش خودتو کن ک بتونی شیر خودتو زیاد کنی و سینتو زیاد بهش بدی تا مک بزنه ب خصوص شبا تا زیاد شه چون وعده های بیشتر بدی کارشو راحت میکنی شیر خشکم بیشتر دوس دارن سینتو ول میکنه فکرم نکنی دادن شیرخشک راحته من دوساله دارم میدم هم هزینه داره هم دردسر خودش

اماااا اگر میبینی واقعا ب هر دری میزنی انگار ن انگار بچت از رشدش عقب میمونه و گرسنس دیگ شیر خشکو شروع کن از ۳۰تا سی سی هر دو ساعت شروع کن باز ببین درخواست خودش چقدره 

نان میخوره آپتامیل دادم بهش نساخت دوباره نان دادم 

اتفاقا منم نان دادم از اول 

ولی الان چند وقته دارم سوپرامیل میدم خیلی بنظرم شیر خوبیه 

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
دختر من ۲ ماهش ۶۰ سی سی میخوره 😐شیرمادرم نمیخوره از ۳۹ روزگیش دیگه نخورد قبلا ۳۰ تا میخورد الان ۶۰ ...

خدا نگهداره گل دخترت باشه انشالا

فقط بگو عزیز که ایا وزن دخترت نرماله طبق نمودار

چون من الان دچار دوگانگی شدم که بچه  ماه اول باید ۳۰ تا بخوره یا ۶۰ یا ۹۰ ؟

بچه ها خب من الان استرس گرفتم واقعا حال اسی قابل درکه کسی دوست نداره بچش شیر خشکی بشه اما اگه شیر ...

بچه ها باهم فرق میکنن باید ببینی بچه خودت چه جوریع اصولا دقتم کنی شیرمادر ابتدا کمه و با همون مقدار کم سیر میشن چون هنوز عادت ب شیر ندارن و نمیدونی بچه ایا الرژی داره یا  رفلاکس و .....سعی کن کم کم بدی بادگلوشو بگیری و ب علایم پوستی دقت کنی یا ب مدفوعش بعضی بچه ها ب پروتعین گاوی حساسیت دارن باید شیر مخصوص بخورن 

بچه ها شما توی ساک بیمارستان برای روز زایمانتون شیرخشک هم بردید 

منم نمیدونم چکار کنم ، البته فعلا مونده تا زایمانم 

اما فکرم درگیره این موضوعه

کلا شیشه شیر و شیر خشکم داستانی شده واسه خودش😑