2777
2789
چون ترم اول خودشون میدن می گین راحتم؟درسته،منظورتون واحد آموزش هستن؟

بله عزیزم چون خودشون میدن.

بله واحد آموزش دانشگاه معمولا بهترین راهنماها هستن. گاهی بی حوصلن😁 اما در نهایت کمک میکنن

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
مچکرم ،موفق ترین باشین 

همچنین 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته😂،اگه از مدیریت گروه رشته بپرسم چی؟

توی دانشگاه ما مدیر گروه استادی بود معمولا بیشتر با اساتید در ارتباط بود! برای شمارو نمیدونم.

اما معمولا کار انتخاب واحد با آموزشه عزیزم

توی دانشگاه ما مدیر گروه استادی بود معمولا بیشتر با اساتید در ارتباط بود! برای شمارو نمیدونم. اما م ...

بله مدیر گروه رشته ما خودش استاده،یعنی در کل چیکار میکنن مدیران گروه رشته ؟

بله مدیر گروه رشته ما خودش استاده،یعنی در کل چیکار میکنن مدیران گروه رشته ؟

نمیدونم🤷‍♀️😂

توی دانشگاه ما مدیر گروه استادی بود معمولا بیشتر با اساتید در ارتباط بود! برای شمارو نمیدونم. اما م ...

بعد عزیزم درسای عمومی مثلا فارسی و زبان یا مهارت مشترک و معارف اینا اسونه؟

نمیدونم🤷‍♀️😂

😂🥺 ببخشید اینقدر سوال کردم ،خیلی استرس دارم و فکرم در گیره که از پسش بر نیام برای همین مهر نرفتم و عقب انداختم و الان ثبت نام کردم به خودم میگم فوقش نتونستی انصراف🤣

بعد عزیزم درسای عمومی مثلا فارسی و زبان یا مهارت مشترک و معارف اینا اسونه؟

بله عزیزم خیالت راحت، اینارو معمولا با نمره خوب پاس میکنن، مگر اینکه استاد نمره نده باشه🥴😁

درس بخونی توی دانشگاه و به حرف اونایی که میگن ما نمیخونیم ولش کن! گوش ندی، راحت کاردانی میگیری.😉

بله عزیزم خیالت راحت، اینارو معمولا با نمره خوب پاس میکنن، مگر اینکه استاد نمره نده باشه🥴😁 درس بخ ...

مرسی عزیزم😍🥺خیلی خیلی ممنون،چقدر خوبین شما😅انشالا به هرچی میخواین برسین

😂🥺 ببخشید اینقدر سوال کردم ،خیلی استرس دارم و فکرم در گیره که از پسش بر نیام برای همین مهر نرفتم و ...

درک میکنم راستش خودم اینقدر میترسیدم و درس خوندم که معدل A شدم همون ترم اول😂😂

اصلا فکر انصراف نکن، فقط از همون هفته اول کاراتو انجام بده که نمونن برای آخر ترم

مرسی عزیزم😍🥺خیلی خیلی ممنون،چقدر خوبین شما😅انشالا به هرچی میخواین برسین

خواهش میکنم گلم خوشحال شدم که تونستم کمک کنم.😘

خوبی از خودته عزیزم ممنون

شما هم به آرزوهات برسی🌻

درک میکنم راستش خودم اینقدر میترسیدم و درس خوندم که معدل A شدم همون ترم اول😂😂 اصلا فکر انصراف نکن ...

عزیزم🥺😍موفق باشی همیشه چشم چشم ،آره به خودم میگم هرچقدر بد باشه میخونی ولی باز فکر بد می یاد سراغم