2777
2789
نامزدم روز جمعه عصر گذشته فوت کرد  قرار بود شنبه بریم حلقه بخریم  الان من به خدا چی بگم ...

واقعا ناراحت شدم خدا رحمتشون کنه 😔😔

فکر کردن سخته به همین دلیل مردم قضاوت میکنند..! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هن بابا🤓

ویییی سن الله😃هارالیسان

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑
واقعا ناراحت شدم خدا رحمتشون کنه 😔😔

😭خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه من حالم زیاد خوب نیست باورم نمیشه سرشو گذاشته بود رو فرمون دیگه چشماشو باز نکرد

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

😭خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه من حالم زیاد خوب نیست باورم نمیشه سرشو گذاشته بود رو فرمون دیگه چشماش ...

قسمته دیگه کاریش نمیشه کرد خدا بیامرزتشون انشالله  غم اخر تون باشه

فکر کردن سخته به همین دلیل مردم قضاوت میکنند..! 
تبریز تورکی 🤩

اتفاقا ۲ هفته قاباخ گلدیم تبریزه😎

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑
گینه گلین خوشحال اولاروخ 🌹🌹🌹

سیزده اردبیله تشریف گتیرنده قدملروز گوز اوسته🌸

چوخ ساغولون حتما انشالله گوزلریز آغریماسیین 🤩

😇🌼