2777
2789
عنوان

این بی بی چک یعنی چی😂

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 40 پست
منم نمیدونم اشتباه میبینم یا نه ولی انگاری هاله داره 

دور از جون بلانسبت من فکر کردم خل شدم چشمام درد گرفت از بس نگاش کردم نمیدونم واقعا چیه😥☹️😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد چند وقت هاله انداخت؟  ب نظرم منفبه عزیزم ولی انشالله ب هر چی ک دلت میخاد برسی

ببین ماه دووم که تو اقدامم بعد ده روزه دلم میخواد مثبت شه اما باید صبر کنم هنوز هشتم موعودمه

ببین ماه دووم که تو اقدامم بعد ده روزه دلم میخواد مثبت شه اما باید صبر کنم هنوز هشتم موعودمه

فکر کنم بی بی چک، 4، 5 روز بعد از موعد ک بگذره دقیق نشون میده

الان هنوز زوده

تو چ کردی ک دلم این همه خواهان تو شد❤️    

عزیزم خیلی زود زدی می‌دونم عجله داری حس و حالتو درک میکنم بعد کلی انتظار خدا تو‌دلی مو داده عین تو گاهی بعد رابطه حتی دیوونه میشدم میزدم نزدیک دوسال اینجوری

ولی این ماه هعی عقب افتاد و من بی تفاوت بودم و خیلی بدون مقدمه و استرس بعد به هفته زدم اینجوری شد 

دور از جون بلانسبت من فکر کردم خل شدم چشمام درد گرفت از بس نگاش کردم نمیدونم واقعا چیه😥☹️😞

هاݪه میبینم من 

منم چن ماه پیش وقتی گزاشتم بی بی چک هاله کمرنگ انداخت شوهرم میگفت نه تو داری اشتباه میکنی تازه ده روز به موعدم مونده بود ولی واقعا هاله داشت بازم گزاشتم هاله انداخت که روز موعدم رفتم از دادم مثبت بود 

انشاالله که مثبته عزیزم 

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
خدا نکنه فدات شم  انشالله که بی بی چک این ماهم مثبت شه دیگ هیچی نمیخوام

ایشالا، ایشالا

حتما خبرش رو همینجا بهم بده عزیزم

موفق باشی

هرگز ناامید نشو، خدا بزرگه هرچی ب صلاحته پیش میاد🙏💗

تو چ کردی ک دلم این همه خواهان تو شد❤️    
عزیزم خیلی زود زدی می‌دونم عجله داری حس و حالتو درک میکنم بعد کلی انتظار خدا تو‌دلی مو داده عین تو گ ...

آخی گلم مبارکه انشالله قدمش خیر و شادی بسلامتی به دنیا بیاد انشالله که منم این ماه مثبت شخ😥😢

هاݪه میبینم من  منم چن ماه پیش وقتی گزاشتم بی بی چک هاله کمرنگ انداخت شوهرم میگفت نه تو داری ا ...

انشالله😍😍😍که تا این ماه مثبت شه تو چن ماه تو اقدام بودی

ایشالا، ایشالا حتما خبرش رو همینجا بهم بده عزیزم موفق باشی هرگز ناامید نشو، خدا بزرگه هرچی ب صلاح ...

عزیز دلی چشم حتما میدم اگه شدم من همیشه امید دارم حتی ماه قبل که پریود شدم ناراحت نشدم گفتم حتما قسمته