2777
2789
عنوان

دیوار

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 42 پست
از بی جنبه گذاشت خبر مرگشون روزی ۱۰ ××× میگفتن نمیدونی چقدر بدم اومد ازشون یه مشت هرزه بودن

خدا سزاشونا بده

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خدا لعنتشون کنه یه سری فقط دنبال این چیزان  خوبه باز حواستون بوده

اره خداروشکر خوبه شماره ندادم

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
اره خداروشکر خوبه شماره ندادم

بله میگم خوبه باز حواستون بوده ، خیلی خانوما حواسشون نیست متاسفانه

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
اصلا شماره نده من اگهی کفش گذاشتم با شماره یه مشت مرده هرزه دنبال زنا های جند.ه بودن نمیدونی چه حرف ...

منم کفش گذاشتم شماره شوهرمو دادم نمیدونستم معنی بدی داره

بیچاره شوهرم چقدر آدم مزاحمش شدن 

فکر کنم کل ایران بهش زنگ زدن 😁😁

حاجتم اینه امام رضا ضامنم بشه تا منم به آرزوم برسم 😢

وای اسی نکن یه بی شزف نمیدونم چجوری گد دراورده فروشگاه ثبت نام کرده بعدم من چت دیوارم ۷ردز مسدود شد نده کلا دیوار پاک کن از شیپور بزن‌یعدم من جاروشارژی فروختم یک ماه پیش یارو از قم داشته میومده ببره بعد از یه شهر دیگه میگن بده مول درجا بزنم بهت چند روز پیش با همون شماره قهوه ساز می خواسته ا۱لا گول صهرثتات نخور همشونم شماره ۰۹۱۹ اینا تهرانه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز