من چندروزه نصب کردم اگهی گزاشتم اما شماره نمیزارم الان یکی اومده میگمن ناظر دیوارم یکی ازحسابتون استفاده میکنه شماره بده تا کد بزنیم خارج بشه درسته؟
میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
از بی جنبه گذاشت خبر مرگشون روزی ۱۰ ××× میگفتن نمیدونی چقدر بدم اومد ازشون یه مشت هرزه بودن
خدا سزاشونا بده
میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
خدا لعنتشون کنه یه سری فقط دنبال این چیزان خوبه باز حواستون بوده
اره خداروشکر خوبه شماره ندادم
وای اسی نکن یه بی شزف نمیدونم چجوری گد دراورده فروشگاه ثبت نام کرده بعدم من چت دیوارم ۷ردز مسدود شد نده کلا دیوار پاک کن از شیپور بزنیعدم من جاروشارژی فروختم یک ماه پیش یارو از قم داشته میومده ببره بعد از یه شهر دیگه میگن بده مول درجا بزنم بهت چند روز پیش با همون شماره قهوه ساز می خواسته ا۱لا گول صهرثتات نخور همشونم شماره ۰۹۱۹ اینا تهرانه
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم