2777
2789
عنوان

بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 80 پست
مورد داشتیم پسره نزدیکه کنکور رفته خواستگاری ، خانواده دختره گفتن: اندازه رتبه کنکور پسرتون باید سکه مهر دخترمون کنید. خلاصه پسره از زندگی زده، نشسته درس خوندن ،تا اونجایی که خبر دارم رتبه ۱ کشور شده بود!!! وژدانننننن   دقت کردین... ﺍﯾﻦ ﭘﻨﺒﻪ ﮐﻪ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ آﻣﭙﻮﻝ ﻣﯿﻤﺎﻟﻦ ﺍﺳﺘﺮﺳﺶ ﺍﺯ ﺧﻮﺩ ﺍﻣﭙﻮﻝ ﺑﯿﺸﺘﺮﻩ! 🎊🎊🎊🎊🎊🎊 مورد داشتیم دختره ضربه مغزی شده ، خانوادش کلیپساشو اهدا کردن !  🎲🎲🎲🎲🎲🎲 منطقی حرف زدن با بعضیا حتی از پوشیدنه دمپایی لاانگشتی باجورابم سخت تره ! والا بخدا  🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅 به مجرد خونه اجاره نمیدن، به مجرد مسکن مهر نمیفروشن، به مجرد وام ازدواج نمیدن، یه دفه به مجرد زن هم ندید هم خیال خودتونو راحت کنید هم خیال ما رو...!   این خیابونای صاف خارج رو که میبینم دلم واسشون میسوزه معلومه که نه فاضلاب دارن نه واسشون لوله گاز کشیدن نه لوله آب. فقط ما توی ایران از این امکانات داریم!   یه سوال فنی : به بچه ی جوجه تیغی چی میگن؟ جوجه جوجه تیغی؟ توله جوجه تیغی؟ جوجه تیغاله ؟ گوساله ؟ بزغاله ؟ ! ....  ای کسانی که ایمان آوردید ! لطفا بیاید ایمان و ببرید...
بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
مردی بر همسر خود در آشپزخانه وارد شد و از او پرسید کدام یک از فرزندان خود را بیش از دیگر فرزندانت دوست داری ؟ همسر او گفت همه آنها را بزرگشان و کوچکشان دختر و پسر همه یکسانند و همه را به یک اندازه دوست دارم شوهر گفت : چگونه دل تو برای آنها همه جا دارد همسر جواب داد : این خلقت خدا است که مادر دلش برای همه فرزندان خود وسعت دارد مرد لبخندی زد و گفت : اکنون شاید بتوانی بفهمی که چگونه دل مرد برای چهار زن همزمان وسعت دارد
خدای من ، همه مردم شکر نعمت های تو را می کنند، اما من شکر بودنت ، خدایا تو نعمت منی .خدا جون بابت همه چیز ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ . . . . . . . ﺗﻮ ﺧﻮﺍﺳﺘﮕﺎﺭﯼ ﻋﺮﻭﺱ ﮐﻪ ﭼﺎﯾﯽ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﺩﺍﻣﺎﺩ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪﻩ ﺳﯿﻨﯽ ﭼﺎﯾﯽ ﺭﻭ ﺍﺯﺵ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﻭ ﮔﻔﺘﻪ : ﺗﻮ ﺑﺸﯿﻦ ﻋﺰﯾﺰﻡ، ﺑﺮﺍ ﺑﭽﻤﻮﻥ ﺿﺮﺭ ﺩﺍﺭﻩ
ﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﭘﺴﺮﻩ ﺭﻓﺘﻪ ﺧﻮﺍﺳﮕﺎﺭﯼ ﺩﺧﺘﺮﻩ،ﺑﺎﻫﻢ ﺭﻓﺘﻦ ﺗﻮ ﺍﺗﺎﻕ ﺻﺤﺒﺖ ﮐﻨﻦ . . . . . . . ﺩﺧﺘﺮﻩ ﮔﻔﺘﻪ : ﻣﺎ ﮐﻪ ﺣﺮﻓﺎﻣﻮﻧﻮ ﻗﺒﻼ ﺯﺩﯾﻢ،ﺑﯿﺎ ﮔﻮﺷﺘﻮ ﺑﺬﺍﺭ ﺭﻭ ﺷﮑﻤﻢ ﺑﺎ ﭘﺴﺮﻣﻮﻥ ﺣﺮﻑ ﺑﺰﻥ
ﺑﻪ ﮐﺎﻓﻪ ﭼﯽ ﮔﻔﺘﻢ ﻫﻤﺎﻥ ﻫﻤﯿﺸﮕﯽ ﻧﮕﺎﻩ ﺳﻨﮕﯿﻨﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﭼﺸﻤﺎﻧﻢ ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ : ﺯﺭ ﻧﺰﻥ ﺑﺎﺑﺎ ﺍﯾﻨﺠﺎ یه ﻫﻔﺘﺲ ﺍﻓﺘﺘﺎﺡ ﺷﺪﻩ
خدای من ، همه مردم شکر نعمت های تو را می کنند، اما من شکر بودنت ، خدایا تو نعمت منی .خدا جون بابت همه چیز ممنونم
به پسته ها بگید اگه چیز خنده داری هست بگن گردوها هم بخندن ! والا با این آجیلاشون
زن باس از خونه باباش که میاد از مچ تا کتف النگو داشته باشه تا مردش هی بفروشه بزنه به یه زخمی !
ایرانسل ساعت ۷ صبح : تنها با ۵۰۰تومان برنده خودروی بی ام و باشید ایرانسل ساعت ۲ ظهر : تنها با ۲۵۰تومان از تیم محبوبتان حمایت کنید ایرانسل ساعت ۱۲ شب : شما یک آهنگ پیشواز رایگان برنده شدید هنوز دیر نیست برای شرکت در قرعه کشی. تنها با ۱۰۰ تومان ! ایرانسل ساعت ۴ صبح : به من بگو با اون ۵۰۰۰تومنی که امروز از بابات گرفتی میخوای چیکاااااار کنی لامصب ؟
دیروز یکی از گودزیلاهای فامیل رفته بود مسافرت بهم زنگ زده میگه : میشه بری ایمیل هامو چک کنی یه خبر مهم قرار بود بهم برسه یه گوشی هم سفارش داده بودم ببین چی شده ! من وقتی همسن این بودم لواشکو با پوستش میخوردم مزه پیتزا بده …
یه دوستی دارم خیلی آدم کثیف و غیربهداشتیه الان داره با سوییچ ماشینم سنگای ته کفششو درمیاره و انگار نه انگار که من با این سوییچ گوشامو تمیز میکنم !
ﻻﮎ ﺯﺩﻥ ﺩﺧﺘﺮﺍ : ﺩﺳﺖ ﭼﭗ ﺍﺛﺮ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﻓﺮﺷﭽﯿﺎﻥ ﺩﺳﺖ راست ﺳﺎﺭﺍ ۵ﺳﺎﻟﻪ ﺍﺯ ﺗﻬﺮﺍﻥ
تو تبلیغات یخچال فریزر همیشه یه کیک دست نخورده تو یخچاله اصلا مگه همچین چیزی ممکنه ؟