2821
2789
وقتی یه دفعه دت میگیره چطور

میرم زیر دوش گریه میکنم...کتاب میخونم  مینویسم...موزیک گوش میدم...ببین من اونقدر تنهام ک نمیتونی تصورشو کنی...ولی حالمو خوب نگه داشتم😊🙂

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی دلم گرفته

کسی که به قول خودش سه سال منتظر بود تا منو پیدا کنه و اجازه بدم باهام صحبت کنه،

حالا برای ادامه حرف زدن امروز و فردا میکنه، هی میگه من اولویتم شمایی، عشق زندگیم شمایی

ولی همش براش مشکل پیش میاد، منم میگم خب کارش سنگینه درکش کنم، نمیدونم تا کی صبوری کنم

منم حالم خوب نیست 

چند روزه 

هیچ روزی نیست که چشمام نباره 🙂💔

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
منم خیلی دلم گرفته کسی که به قول خودش سه سال منتظر بود تا منو پیدا کنه و اجازه بدم باهام صحبت کنه، ...

به نظرت تموم کن رابطه رو

چون اینجوری خودت داری اذیت میشی

میرم زیر دوش گریه میکنم...کتاب میخونم  مینویسم...موزیک گوش میدم...ببین من اونقدر تنهام ک نمیتون ...

ببین من قبلا آجیم بود شبا باهام حرف میزدیم

ولی اون چند سالیه ازدواج کرده

دنبال زندگی خودشه

منم تا اون رفته تنهاتر شدم😪

به نظرت تموم کن رابطه رو چون اینجوری خودت داری اذیت میشی

نمیدونم 

حرف هاش منطقیه، توجیه هاش منطقیه، واقعا کارش سنگینه

موندم معلق بین زمین و هوا

دلم نمیاد درکش نکنم و ولش کنم،عشقی که ازش حرف میزنه قشنگه، ولی خب سخته اینجوری

2790
2823
2791