2777
2789

وا تا عید فقط ۳ماه مونده منم ۸۸کیلو و باردار نمیشم

تروخدا کمکم کنید

چرا بچه دار نمیشم؟

۶ماهه اقدامم

۲۳سالمه

۸۸کیلو با قد۱۶۶

تنبلی تخمدان و پلی کیستیکم خیلی اوضاع بده اروم و قرار ندارم خیلی تنهام

تنها راهش لاغر شدنمه

چجوری تو سه ماه اینقدر کم کنم؟

💛گروه زرد💛  شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا):  ۸۲.۹۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز دکتر بهم قرص اسلیم داد هنوز نخوردم من ده کیلو اضافه وزن دارم گفت تویه ماه کم میکنی

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
امروز دکتر بهم قرص اسلیم داد هنوز نخوردم من ده کیلو اضافه وزن دارم گفت تویه ماه کم میکنی

میتونی عکس قرص رو بزاری .میزان مصرفش چقدره؟

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم
خب حالا واجبه برا عید باردار بشی؟بذار دو سال دیگه

برا عید نیست به خودم سه ماه فرصت دادم☹️

💛گروه زرد💛  شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا):  ۸۲.۹۰۰
میتونی عکس قرص رو بزاری .میزان مصرفش چقدره؟

فکر کنم روزی یه دونه صبح قبل صبحونه یکی بعد شام . اخه عصری گرفتم دقیق یادم نیست .فردا میزارم پایینه اخه

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
فکر کنم روزی یه دونه صبح قبل صبحونه یکی بعد شام . اخه عصری گرفتم دقیق یادم نیست .فردا میزارم پایینه ...

ممنون عزیزم .گزاشتی لایکم کن

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم