2777
2789
عنوان

عكس. 🍻

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 28 پست
کفن پوشان جشنواره فیلم فجر...

اخ. اين چيه پوشيده. واقعا خجالت نكشيد 🤣😑😶

خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞

این عکسه خیلی باحاله دوستش دارم💖

دختر آبانم💖 🌺 میشه یک صلوات براحاجتم بفرستین 🍀 باافتخارمیگم ایرانی ام و شیعه هستم 💟                        من خیلی قوی بامشکلاتم جنگیدم و از دل خاک جوونه زدم 🌱❤ خودمو خیلی دوست دارم😍😂🤗    و شمایی که امضامو میخونی رو هم دوست دارم 😍😍🥳🥳🥳 براتون آرزوی شادکامی ، بهروزی ، موفقیت وعاقبت به خیری دارم  🤲🏻🌺🍀                               ❌ درخواست دوستی ندین👺آخر عاقبت نداره این کارا 😑🤕🙄

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اخ. اين چيه پوشيده. واقعا خجالت نكشيد 🤣😑😶

حالشون بد هست همشون مریضن 😂🤭

دختر آبانم💖 🌺 میشه یک صلوات براحاجتم بفرستین 🍀 باافتخارمیگم ایرانی ام و شیعه هستم 💟                        من خیلی قوی بامشکلاتم جنگیدم و از دل خاک جوونه زدم 🌱❤ خودمو خیلی دوست دارم😍😂🤗    و شمایی که امضامو میخونی رو هم دوست دارم 😍😍🥳🥳🥳 براتون آرزوی شادکامی ، بهروزی ، موفقیت وعاقبت به خیری دارم  🤲🏻🌺🍀                               ❌ درخواست دوستی ندین👺آخر عاقبت نداره این کارا 😑🤕🙄
این عکسه خیلی باحاله دوستش دارم💖

اهومم قشنگه

خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞

حالشون بد هست همشون مریضن 😂🤭

ولله اين سلبريتي ها زده به سرشون معلوم ني چي ميكشن كه مينجوري ميرينن به خودشون 😐😆

سرما خوردم

اه دماغم کیپ است

اه مادر گهواره من کو😌

خدای حال کردید به سرعت نور شعر میگم در حدسعدی و حافظ😎

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
سرما خوردم اه دماغم کیپ است اه مادر گهواره من کو😌 خدای حال کردید به سرعت نور شعر میگ ...

چشم نخوري يه وقت 😂😂❤

یه کلیپ ایرانی آشپزی داشتم با شوق و ذوق میدیدم 

یهو آقای آشپز اومد عرق ریخت با یه چیزدیگه قاطی کرد خورد🤢🤢 

حالم داره بهم میخوره از هر چی غذاهست😂😂

یه کلیپ ایرانی آشپزی داشتم با شوق و ذوق میدیدم  یهو آقای آشپز اومد عرق ریخت با یه چیزدیگه قاطی ...

عي 🍽🤢🤮😅😆

برام وان یکاد بخوان من هم یه کیلو اسپند بر اتش میاندازم

چشم. 😂🤪😀حواست باشه امريكا ترورت نكنه 😎🙄🤔🤓

فدات انقد حواست به وجود دلبرا و نازنینه منه

😄😙

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز