2777
2789
عنوان

سردرگم شدم . . .!

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 19 پست
مجردم ولی خب درسته بیشتر نگرانیم از همین بابت هست چون میخام برم تو جامعه یا اگر روزی ازدواج کنم خیلی ...

برام دعا کن فردا یکی از مشکلاتم حل بشه واقعا احتیاج دارم به دعای همه توی تمام مشکلاتم ی نفر تمام اموال شوهرمو کشیده بالا واقعا روزهای بدی دارم تایپیک اخرم رو بخون

برام دعا کن فردا یکی از مشکلاتم حل بشه واقعا احتیاج دارم به دعای همه توی تمام مشکلاتم ی نفر تمام امو ...

حتماا انشالله که مشکلتون حل بشه😢💛

میگن از امید گفتن تو این روزا مثل گول زدن میمونه!«اما تو امید بده شاید یکی گول خورد خندید.»بخاطرش بخشید.بخاطرش ادامه داد. بخاطرش تلاش کرد.این رخت سیاه نا امیدی رو از تنش درآورد.ذهنش رو آب و جارو کرد. روزگار نفس کشید.دنیا جای قشنگ‌تری شد.تو کار خودت رو بکن. تو خوب باش. تو امید بده 🤍•ᴗ•                     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام قبل از هر چیز به خودت حق بده همین بعد از چهره و مرتب بودن شروع کن

خب اگه کسی بهم حرفی زد که دلم شکست یا ناراحت شدم

ینی خودمو در نظر بگیرم و ناراحتش کنم!😢

میگن از امید گفتن تو این روزا مثل گول زدن میمونه!«اما تو امید بده شاید یکی گول خورد خندید.»بخاطرش بخشید.بخاطرش ادامه داد. بخاطرش تلاش کرد.این رخت سیاه نا امیدی رو از تنش درآورد.ذهنش رو آب و جارو کرد. روزگار نفس کشید.دنیا جای قشنگ‌تری شد.تو کار خودت رو بکن. تو خوب باش. تو امید بده 🤍•ᴗ•                     
خب اگه کسی بهم حرفی زد که دلم شکست یا ناراحت شدم ینی خودمو در نظر بگیرم و ناراحتش کنم!😢

نه 

توی دلت بگو خدایا من شنیدم و جواب ندادم

شما هم هوامو داشته باش

سایت از صدا پر است و از حرف خالی