2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماینر؟ زیادم گرون نیست فقط غیر قانونهیه

اره برای استخراج ارزای معروف تر مثل بیت کوین دستگاه چند صد میلیونی میخاد و اینکه چون غیر قانونیه ریسک فروش و کار داره

If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.
تا اواخر ۲۰۲۱ یا نهایتش اوایل ۲۰۲۲😂😂😂😂علی میزانیان میگفت تو لایوی که ۳۹۰۰۰ تا ببیننده داشت.‌هنوز ...

چرت وپرت و تحلیلایی آبکی زیاده که روی هیچ اصول قاعده ای بنا شده خیلی پر کنه کانال 80هزاردلار رو فتح کنه

چرت وپرت و تحلیلایی آبکی زیاده که روی هیچ اصول قاعده ای بنا شده خیلی پر کنه کانال 80هزاردلار رو فتح ...

من سال پیش،اسفند ماه ۱۵۰ تو سود بودم. همش رفت.  کلا دیگع من بع هیچ تحلیلی اعتقاد ندارم

من سال پیش،اسفند ماه ۱۵۰ تو سود بودم. همش رفت.  کلا دیگع من بع هیچ تحلیلی اعتقاد ندارم

باید رو خودتون سرمایه گذاری کنین ن اعتقاداتون رو پرپایه تحلیلایی الکی استوار کنین من بیشتر رمز ارزایی نوپا رو میخرم

چرا درجا میزنن؟

بازار ارز دیجیتال دامنه نوسان تعریف شده نداره برای همین بسیار پرنوسان و پرریسکه کسی که وارد این  بازار میشه باید ریسکش رو هم قبول کنه

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم