2777
2789
عنوان

درد شدید پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 27 پست

حالا عفونت و کیست رو چک کردی بعدش به دکتر بگو کلسیم و ویتامین د رو هم چک کنه 

من هر وقت پا درد میشم میفهمم که ویتامین د پایینه الان خدارو شکر چند ساله که مرتب دارو میخورم مشکل ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر نکنم چون پدرم پزشکه و بهش گفتم همچین نظری نداشت🤔ولی ممنون از راهنماییتون😊

عزیزم من دکتر میرفتم میگف طبیعیه ازدواج کنی خوب میشی ازدواج کردم میگف بچه دار بشی خوب میشی😂

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
همون اندومتریوز  خیلی دردای شدیدی داره نسبت به کیستای دیگه البته واسه بعضی ها هم نشونه ای ندار ...

نشنیده بودم عزیزم

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
عزیزم من دکتر میرفتم میگف طبیعیه ازدواج کنی خوب میشی ازدواج کردم میگف بچه دار بشی خوب میشی😂

😂😂😂😂😂نه من چون خودم و خواهر و مادرم همینجوری هستیم میگم طبیعیه و خب من نه ولی مادرم از پدرم پرسیده بود گفته بود طبیعیه

⁦هیچ وقت این مدلی نبود.تو یه تایپیک خوندم از واکسنه. واسه همون ترسیدم

اره واکسن برای منو دو هفته جلو انداخت واسه خیلی ها عقب افتاد و بعضی ها درد شدید داشتن 

کیسه اب گرم بذار اگه ارومت میکنه 

😂😂😂😂😂نه من چون خودم و خواهر و مادرم همینجوری هستیم میگم طبیعیه و خب من نه ولی مادرم از پدرم پرس ...

اره من ابجیمو دختر خاله هامم همینجوری بودن

استرس ک همیشه دارم

نه خب حالت شدیدش منظورمه

مثلا من موقه پریود شدن یکمی درد تو کمرم دارم

اما اگه امتحان داشته یاشم یا با یکی دعوام بشه و جرو بحث کنم یا اعصابم به خاطر یه چیزی خورد بشه پریود شدنم برام عذاااب میشه

عفونت چی؟

نمیدونم شما عفونت چی داری ولی منم تاچند ماه پیش موقه موعدم خیلی درد داشتم تا این که رفتم دکتر بعد معاینه گفت عفونت داری بهم دارو داد استفاده کردم الان چند ماه دیگه درد ندارم