2777
2789
نه عزیزم اینا که مشکلی نیست تا بیاد رحمت آماده شه یکی دوبار اقدام لازمه.منم خودم خیلی منتظر نیستم این ماه.از روز بعد از پری یکی در میو اقدام داشتم حالا هم تازه 6 روز از اقدامم میگذره ولی زیر دلم خیلی درد میکنه بعد اقدامم پهلوهام تیر میکشه.
سولمازززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززز
کجای ی ی ی یی ی ی ی یی ی یییییییییی ی ی ی ی ی ی ی ی یی ی
آپلود عکسخدایا شکرت...دســــــــت هایت ! که مال مــن باشد هیچکـــــس مرا .. دست کم نخواهد گرفت !!!فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ...آپلود عکسآپلود عکس رایگان و دائمی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کنه
ایشا.. مامان میشی همین ماه
بی بی چک خارجی بگیر از این کیت دارا که 6-16 روز بعد از لقاح رو نشون می ده
این ماه که اقدام داشتم حالا که پری شدم از حالت تهوع و پا درد دیگه جیغم داره در میاد
دو هفته است پاهام درد می کنه :(
آپلود عکسخدایا شکرت...دســــــــت هایت ! که مال مــن باشد هیچکـــــس مرا .. دست کم نخواهد گرفت !!!فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ...آپلود عکسآپلود عکس رایگان و دائمی
دلیلی نداشت دکتر
گفت لطف خداست که نطفه ایی که درست تشکیل نمی شه سقط میشه
دکتر سونوم گفت از پارازیته
ولی کلا دکتر خیلی ریلکس برخورد کرد و گفت کاملا عادیه
اونموقع اصلا قد بارداری نداشتم و باورم نمی شد زود باردار شم
از چند روز بعد از پری همش لکه بینی داشتم و بتا کم می رفت بالا
دکتر شیاف پروژسترون داده بود و گفت تهدید به سقطه به خاطر لکه بینیا
هفته 5-6 بود ساک حاملگی تشکیل نشده بود و یهو خونریزی شد
فقط رونام درد می کنه

اون بی بی چک خارجیا مثل مدی اسمارت از 5 روز بعد از لقاح نشون می دن
اما از دکتر پرسیدم گفت بهترین موقع بی بی چک موعد پریه و عقب افتادن پری
ایشا... مامان میشی
آره عزیزم بوتیک همسریه
میریم سالی چند بار ترکیه و خودمون لباس میاریم
خوااااااااااااهش عزیزم
خوشحال میشم
خوب بخوابی
ایشا... زودی خبر خوش بدی
شب بخیر
بووس