نه عزیزم اینا که مشکلی نیست تا بیاد رحمت آماده شه یکی دوبار اقدام لازمه.منم خودم خیلی منتظر نیستم این ماه.از روز بعد از پری یکی در میو اقدام داشتم حالا هم تازه 6 روز از اقدامم میگذره ولی زیر دلم خیلی درد میکنه بعد اقدامم پهلوهام تیر میکشه.
خدا کنه ایشا.. مامان میشی همین ماه بی بی چک خارجی بگیر از این کیت دارا که 6-16 روز بعد از لقاح رو نشون می ده این ماه که اقدام داشتم حالا که پری شدم از حالت تهوع و پا درد دیگه جیغم داره در میاد دو هفته است پاهام درد می کنه :(
خدایا شکرت...دســــــــت هایت ! که مال مــن باشد هیچکـــــس مرا .. دست کم نخواهد گرفت !!!فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ...
دلیلی نداشت دکتر گفت لطف خداست که نطفه ایی که درست تشکیل نمی شه سقط میشه دکتر سونوم گفت از پارازیته ولی کلا دکتر خیلی ریلکس برخورد کرد و گفت کاملا عادیه اونموقع اصلا قد بارداری نداشتم و باورم نمی شد زود باردار شم از چند روز بعد از پری همش لکه بینی داشتم و بتا کم می رفت بالا دکتر شیاف پروژسترون داده بود و گفت تهدید به سقطه به خاطر لکه بینیا هفته 5-6 بود ساک حاملگی تشکیل نشده بود و یهو خونریزی شد
خدایا شکرت...دســــــــت هایت ! که مال مــن باشد هیچکـــــس مرا .. دست کم نخواهد گرفت !!!فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ...