2777
2789
عنوان

سرما خوردم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 31 پست
اگه تب نداری حتما سرماخوردگی مام هفته قبل گرفتیم فقط ابریزش بینی سوپ ومیوه وابمیوه غذای مقوی بخور خو ...

نه بدنم اصلا نه تب داره نه سرده فقط ابریزش بینی

بازم الان نصبت صبح بهترم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه تب نداری حتما سرماخوردگی مام هفته قبل گرفتیم فقط ابریزش بینی سوپ ومیوه وابمیوه غذای مقوی بخور خو ...

نمیشه گفت اگه تب نباشه حتما سرماخوردگیه. باید احتیاط کرد و قرنطینه بود

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
نمیشه گفت اگه تب نباشه حتما سرماخوردگیه. باید احتیاط کرد و قرنطینه بود

اخه میگه نه بدن درده نه تب دارم مام اینجوری شدیم ازمامانم اینا گرفتیم اونا رفتن دکتر ماینه کرد گفت سرماخوردگی فقط ابریزش داشتیم ولی خوب مام ماسک زدیم واین هفته م دخترم مهد نرفت تا خوب شد

باشه مرسی گل

فدات ❤💚

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
اخه میگه نه بدن درده نه تب دارم مام اینجوری شدیم ازمامانم اینا گرفتیم اونا رفتن دکتر ماینه کرد گفت س ...

عزیزم کرونا لزوما تب و بدن درد نداره خیلیا خیلیی سبک میگیرن. وقتی کسی علایم داره باید قرنطینه باشه چون حتی خود تست پی سی ار هم درصد زیادی خطا داره. 

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
از روزی که شروع شده بیرون نرفتم تو خونم همش ماسک دارم

ان شالله که چیزیم نیست ولی باید احتیاط کرد. واکسن زدی؟؟