2777
2789
عنوان

نصایحتون به یک فرد در شرف عقد😅

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 34 پست
میشه مثلا مثال بارزشو بگی؟ بعد چطور بفهمونم که مثلا الان ناراحت شدم که مثلا همچنین کاری نکردید؟  ...

مثلا نگو وای طلا نمیخوام فلان چیزو‌نمیخوام‌گرونه زیاده خواه نیستم و این حرفا و البته نری پاتو توی یه کفشم بکنی که الا و بلا باید مثلا اینارو بگیرین‌و‌اینا ببین خیلی زیرکانه خواسته ها و‌انتظارارتتو بگو تجربه بهم ثابت کرده نه تنها کسی ادمهای قناعت پیشه رو‌دوس نداره بلکه بعدا به چشم یه ادم بدرد نخور و‌حیف نون بهش نگاه میکنن و اونو لایق هیچ‌چیزی نمیبینن پس فداکاریه بی مورد و‌قناعت پیشگی ممنوع اما دیگه به شرایط طرفم‌نگاه کن دیگه خواسته های عجیب غریبی نداشته باشب یا هرجا حس‌کردی کسی بهت بی احترامی میکنه یا به قد کافی تحویلت نگرفته کمی خودتو سرسنگین و‌دلخور نشون بده مثلا بگو احساس میکنم فلانی از من ناراحته یا نکنه چیزی شده باهام سر برخورد کردن بزار نامزدت از الان بهشون گوشزد کنه که مبادا به خانومش‌کسی بی احترامی یا کم‌محلی کنه من خودمو لطیف و دل نازک‌جلوه دادم دیگه طوری شده هرکی‌میخواد باهام‌حرف بزنه کلی‌مراعات میکنه که یه وقت من ناراحت نشم😂😂😂

مثلا نگو وای طلا نمیخوام فلان چیزو‌نمیخوام‌گرونه زیاده خواه نیستم و این حرفا و البته نری پاتو توی یه ...

👌👌خیلی هم عااالی

اره هر طور که خودتو نشون بدی 

در کل برلی خودم ارزش قائل باشم 

و چیز دیگه ای به نظرتون چیه؟ من خودم شاغلم..امکان داره خرج نکنه برام؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

👌👌خیلی هم عااالی اره هر طور که خودتو نشون بدی  در کل برلی خودم ارزش قائل باشم  و چیز ...

اره افرین درست متوجه شدین اره خب برای خانومای شاغل پیش میاد که بازم اینجا از اول هرطور عادتش بدی همون میشه پس سعی کن یکسری مخارج و خریدارو برات انجام بده اصلا نگو من پول دارم خپدم میگیرم اینا البته که زنو شوهر باید دوتاشون کمک کنن برای مخارج اما توام زنی یه سری نیازا داری بلاخره شوهر باید دست به جیب بشه یه جاهایی برات پس نگو نمیخوام خودم میگیرم یا خودم حساب کنمو اینا ولی دیگه اینطورم نه که بعضیا از روز اول خرجشونو میندازن گردن شوهر من خودم اصلا تو عقد چیزی ازش نمیخواستم ولی هرچی‌میخرید تشکر‌میکردمو کلی ذوق نشون میدادم البته شاغلم نبودم

اره افرین درست متوجه شدین اره خب برای خانومای شاغل پیش میاد که بازم اینجا از اول هرطور عادتش بدی همو ...

😍😍😍درسته ممنون عزیزم..خیلی راهنماییات کمک کننده بود 

یک چیز دیگه..وقتایی که باهاش صحبت می کنم واقعا حرفاشو می پسندم و اینا اما وقتی نیس میگم نکنه دارم اشتباه می کنم

من ۲۵ ساله هستم و ایشون ۲۸ 

راستیتش از لحاظ منطقه و تعداد اعضای خانواده خیلی بهم نزدیکیم 

ایشون مهندسی برق خوندن منم یکی از رشته های پیرا پزشکی 

ولی الان کارش ازاده شاید اونطور درآمدی نداشته باشه به این شرایط که فکر می کنم میگم نکنه دارم اشتباه می کنم 

از لحاظ اخلاق و صداقت و اینکه دوستم داره و حتی ظاهر و اینا به معیارهای نزدیکه 

فقط یکم خانوادش از خانواده ما شلوغ ترن ..از لحاظ تعداد نه از لحاظ کلا رفت و امد با هم 

😍😍😍درسته ممنون عزیزم..خیلی راهنماییات کمک کننده بود  یک چیز دیگه..وقتایی که باهاش صحبت می ک ...

این افکار توی نامزدی نرماله بنظر منم خودمم اینطور بودم تا وقتی باهاش بودم همه چی‌اوکی بود ولی تنها که میشدم همش افکار منفی سمتم میومد ولی باید سعی کنی این افکارو از خودت دور کنی و به خدا توکل کنس انشالله خوشبختی بشی عزیزم خب اینکه تفاهم دارین خیلی عالیه