2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امضات به دلم نشت واسم دعا کن

عزیزم امیدوارم بهترین هابرات رقم بخوره❤توهم برامن دعاکن 

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏
عزیزم امیدوارم بهترین هابرات رقم بخوره❤توهم برامن دعاکن 

حتما نپص برا تو هم همینطور     از خدا بخواهد مشکلم حل شه من یه مشکل جدی دارم چهار ساله دارم باین غم زندگی میکنم اما دیعه واقعا نمیکشم

لو یعرفون مکانتهم فی قلوبنا لمکوا خجلا من تصرفاتهم😶
 حتما نپص برا تو هم همینطور     از خدا بخواهد مشکلم حل شه من یه مشکل جدی دارم چهار س ...

انشاالله حل میشه مطمئنم امیدت به خداباشه خدابنده هاشوتنهانمیذاره💗

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏
چرا؟ خب ازش عذرخواهی کن تموم شه بره    

خابیده   نه نه‌‌   مشکل ما از ریشه اس از همون اول عقد   سر خانواده هامون  الانم دوساله ازدواج کردیم  و یه بچه نه ماهه دارم اما هنوزم مشکلمون حل نشده دلم واس بچم میسوزه    ما دوتا چهار سال تحمل میکنم ولی نمدونم کی خدا مخاد مرادمان رو بده و روی خوش زندگی رو ببینیم

خابیده   نه نه‌‌   مشکل ما از ریشه اس از همون اول عقد   سر خانواده هامون  الانم ...

الازم واسه همین چیزا دعوا کردیم    دعا کنین همتون برام   هر دوتامون آنقدر امشب اشک ریختیم    بچمم مونده بود گریه کنه یا بازی کنه با وسایلش   حداقل خدا واسه همین بچه ای که بهمون داده این غما رو هم واسمون تموم کنه که بچم میسوزه این وسط