دريل مدیر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 6904 عنوان باردارم🙄🙄 | مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 24 پست هفته ششم هستم بعديه چيزى مثل حباب توشكمم انگارميتركه شكمم نبض داره قشنگ ميره بالاپايين باچشم ميبينم طبيعيه اين توهفته شش😳😳 بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟ 1400/09/22 | 21:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دريل مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 6904 اره اینم هس سونوهاتو مرتب برو حتما انشاءالله ک سالمه انشالله ممنون عزيزم😘 بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
اتیناخانم عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 2103 واقعا؟الان چندهفتتونه؟تبريك ميگم انشالله به سلامت دنيابياد به دكترگفتين چيزى نگفت؟ ۸هفته و ۳روز.ممنون عزیزم نه نگفتم باید میگفتم ینی امیدم به خداهست همیشه
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25648 انشالله ممنون عزيزم😘 قربانت🌹 فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
زرین_ناز عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 15358 منم چند روز بعد از واکسن باردار شدم عزیزمممم هفده سال صبر کردی بابا ایول لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
اتیناخانم عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 2103 عزیزمممم هفده سال صبر کردی بابا ایول خدا با صبر امتحانمون کرد شکر خدا صبور بودیم و خدا جواب صبرمون و داد امیدم به خداهست همیشه
دريل مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 6904 ۸هفته و ۳روز.ممنون عزیزم نه نگفتم باید میگفتم ینی نه شرمنده نميخواستم نگرانت كنم فقط چون عوارضش مشخص نيست من خودم خيلى ذهنم درگيره حالافرداميخوام برم دكترميپرسم ميام به شمام خبرميدم بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
دريل مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 6904 خدا با صبر امتحانمون کرد شکر خدا صبور بودیم و خدا جواب صبرمون و داد واقعاخداروشكر خيلى براتون خوشحال شدم انشالله صحيح وسلامت بگيرى بغلت بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
اتیناخانم عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 2103 نه شرمنده نميخواستم نگرانت كنم فقط چون عوارضش مشخص نيست من خودم خيلى ذهنم درگيره حالافرداميخوام برم ... نگران نیستم عزیزم اصلا ازم نپرسیدن امپول زدی یا نه . خوشحال میشم بهم خبر بدی ممنون امیدم به خداهست همیشه
اتیناخانم عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 2103 واقعاخداروشكر خيلى براتون خوشحال شدم انشالله صحيح وسلامت بگيرى بغلت ممنون عزیزم ان شاالله خدا به همه مادران باردار رحم کنه همه زوجها هم به مردد دلشون برسن هیچ وقت ناامید نشید خدا بزرگه امیدم به خداهست همیشه
دريل مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 6904 نگران نیستم عزیزم اصلا ازم نپرسیدن امپول زدی یا نه . خوشحال میشم بهم خبر بدی ممنون حتما خبرميدم بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟