2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 30 پست
والا پولامون قاطیه ازحقوق شوهرم چیزی نمیمونه معمولا با پول من زندگی میچرخه

خوب نزار پولت قاطی باشه!!!    زحمت می کشی هیچ جا هم پیدا نیست!!    کم کم اختیار پولت دست خودت بگیر!!    برای خودت وسیله بگیر  وام بگیر ماشینت عوض کن!!!     له قول معروف یه راهی برای پولت پیدا کن که کسی نتونه برای خرج کردنش حساب باز کنه!!

عزیزم سعی کن عادت کنی وقتی به یکی خوبی می‌کنی انتظار جبران نداشته باش خودت از خودت ب خاطر خوبیهات تش ...

بیشتر ازین ناراحتم که شوهرم همه چیزو میبینه ولی به روی خودش نمیاره باخانوادش خوشحال وخندان باخانواده من سرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب نزار پولت قاطی باشه!!!    زحمت می کشی هیچ جا هم پیدا نیست!!    کم کم اختیار ...

عزیزم من خودم خواستم چون وام برداشتیم ازحقوق شوهرم قسطارومیدیم خونه هم به نامم هست ازین لحاظ مشکلی ندارم مشکلم رفتارخانواده شوهرم وخودشوهرمه

بیشتر ازین ناراحتم که شوهرم همه چیزو میبینه ولی به روی خودش نمیاره باخانوادش خوشحال وخندان باخانواده ...

همه شوهرا همینن شوهر من با همه خوبیهاش که واقعا هم خوبه ولی تاحالا نشده پشت خونوادش باشه تا منم چیزی میگم سعی می‌کنه منو متقاعد کنه .....بیخیال گذشت داشته باش

من نمیگم نخره همونجور که من واسه خانوادم کاری میکنم اونم حق داره ولی میگم ناسپاس هستن

مثل مادرشوهرم!!!   بچم ۶ ماهش بود بهم می گفت دوباره برو سر کار!!!   می گفتم بچم چیکار کنم؟  می گفت بزار خونه مادرت!!!   حالا جالبیش اینجا بود که منزل مادرشوهرم به  ما و محل کار نزدیک بود و خونه مادرم از من و محل کارم  دور بود!!!

نه بابا خسیسن

شایدخرج نکنن ولی ی جاممکنه بهت کمک کنن دستتوبگیرن ی جایی ب دادت برسن همه چیزک مادی نیس گلم

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
شایدخرج نکنن ولی ی جاممکنه بهت کمک کنن دستتوبگیرن ی جایی ب دادت برسن همه چیزک مادی نیس گلم

گلم متوجهم منم که بچه نیستم۱۲ساله ازدواج کردم وتاحالا قطعاشناختمشون که وقت سختی اصلاپیداشون نیست فقط واسه دامادودخترشون دلسوزن

این شوهرا واقعا چشونه نمک نشناسن 

تربیت سنتی دارن ، فکر میکنن عروس از خانوادش باید جدا بشه و به خانواده شوهر ملحق بشه 

من خودم پنج سال بعد ازدواجم مشاور بهمون گفت ازدواج رو تعریف کنید متوجه شدم این طرز فکر شوهرمه 

در حالی که تعریف من از ازدواج جدا شدن هم دختر و هم پسر از خانوادشون و تشکیل یه خانواده جدید هست 

گلم متوجهم منم که بچه نیستم۱۲ساله ازدواج کردم وتاحالا قطعاشناختمشون که وقت سختی اصلاپیداشون نیست فقط ...

بله عزیزم متاسفانه بعضیااینطورین منم ک نمی‌دونستم شما۱۲ساله باهاشونی خوب شناختیشون.بحرحال عزیزم فقط نذارازپول توخرج اون خونه شه همین چاره دیگه ای نداری🌹

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792