2777
2789
عنوان

غذا چی بپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 29 پست
یکیو دیدم ی غذا اختراع کرده بود توی قرمه سبزیش ماست و نعنا و رب انار و خامه ریخته بود🤨😐😐😐😐

اسهال نشده باشه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب😂 گوجه و سیر بزنی ساسمونتیات میشه میرزاقاسمی😁😂😂

گزینه خوبیه  

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !
ینی حالمو بهم زده بود ...مهمون بودیم خونشون سم درست کرده بود اخ چندشش

اوق چه جوری تونستی بخوریش 

من از اون دخترام که وقتی بیدار میشم شیطون میگه اخ اخ باز این پیداش شد 
خوشنون مهمون بودیم...ما ک نخوردیم ...خودشو بچه هاش خوردن همچین به به چه چه میزدن ک نگو ایششش🤮🤮

بعد اینکه شما رفتین مطمئن باش ب اسهال افتادن  

(ببخشید سر صب اینجوری صحبت میکنم )

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !
خوشنون مهمون بودیم...ما ک نخوردیم ...خودشو بچه هاش خوردن همچین به به چه چه میزدن ک نگو ایششش🤮🤮

من بودم دیگ تا آخر عمر نمیتونستم از غذا هاش و قورمه سبزی بخورم 🤮🤢

بادمجان سرخ میکنی له میکنی تخمرغ و ادویه میریزی  میریزی تو قابلمه حالت کوکو نباشه باید همش ...

مرسی عزیزم 

مرسی عزیزم 

قربان تو 

آموزش جدیدترین و به روزترین نکات آشپزی و دستورپخت انواع دسر ، غذای ایرانی ، غذای فرنگی ، غذای بین المللی ، فینگرفود و طرز تهیه انواع سالاد ، کیک ، بستنی و نوشیدنی را در مجله دلتا بخوانید.

https://deltapayam.com/هنر-آشپزی/