2777
2789
عنوان

حس میکنم حوزه قبول شدم تا دبیری😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4015 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم شهری مگه؟چقد سخت میگیرن.من دانشجومعلمم آموزش ابتدایی به پروف و اینا کاری ندارن ک. اون درسا درس ...

کرمانم خواهر.

خیلی سخت میگیرن.

البته ندیدم ب پروفایل گیر بدن ها ب هیچکس.

ولی بچها میگن حراست نظارت می‌کنه و حواستون باشه بهونه دستشون ندین

🦥🤌🏻

کرمانم خواهر. خیلی سخت میگیرن. البته ندیدم ب پروفایل گیر بدن ها ب هیچکس. ولی بچها میگن حراست نظار ...

دروغه خواهرم باور نکنن.ترم اولی میخوان بترسوننت

خدایا شکرت بابت هدیه قشنگت😍😍😍
عزیزم به هرحال جامعه به دبیر فهیم و معتقد نیاز داره مطمئن باش به موقعش دروس تخصصیتون بیشتر هم میشه ...

اصول زندگی نه اصول دین.

قوانین و بیسیک های جامعه رو تو این ۱۹ سال قطعا باهاش آشنا شدم، اینا فقط کرم دارن.

همین که مختلط نیستیم کافی نیست براشون؟

🦥🤌🏻

کرمانم خواهر. خیلی سخت میگیرن. البته ندیدم ب پروفایل گیر بدن ها ب هیچکس. ولی بچها میگن حراست نظار ...

حراست انقد بیکار نیس هرروز بخواد پروفایل این همه دانشجو رو چک کنه

دروغه خواهرم باور نکنن.ترم اولی میخوان بترسوننت

من ی عکس گذاشته بودم اینستام مجبور شدم برش دارم 😑

کاش عکسه رو میشد بفرستم بگی این واقعا مشکل داره یا نه

🦥🤌🏻

اصول زندگی نه اصول دین. قوانین و بیسیک های جامعه رو تو این ۱۹ سال قطعا باهاش آشنا شدم، اینا فقط کرم ...

دین از زندگی جدا نیست عزیزم🤗💖

موفق باشی😘🌹

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

کدوم دانشگاهی ک انقد سخت میگیرن؟؟

دختر خاله من که هر جور دلش میخاد میگرده و با تیپای خیلی باز استوری و پست میزاره 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

ببین فرهنگیان بیشتر یه دانشگاه دینی عقیدتی هست تا علمی.

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

من ی عکس گذاشته بودم اینستام مجبور شدم برش دارم 😑 کاش عکسه رو میشد بفرستم بگی این واقعا مشکل داره ...

وااااا.از کجا اینستاتو میخوان بیارن اخه.خیلی ترسوندنتا.میگم ک.حراست انقد بیکار نیست ک بخواد پروفایل شبکه های اجتماعی دانشجوها رو چک کنه.حراست زمانی وارد کار میشه ک اوضاع حاد باشه مثلا دانشجو رو با جنس مخالف بگیرن یا بحث سیاسی باشه