gjtlsnd مدیر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 2888 عنوان یه سوال..... | مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 29 پست شما هم هر دفعه که از نی نی سایت میاین بیرون بعد دوباره میرین تو باید برای نظر دادن دوباره ایمیل وشماره ورمز وارد کنین؟ 울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و تو خواهی خندید در جایی که قبلاً گریه کَرده بودی :))) 1400/09/22 | 04:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ایندرا666 عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 735 من تو نی نی سایت ثبت نام کردم ولی میام بیرون دوباره میرم تو نی نی سایت هر دفعه باید یه شماره ورمز وا ... Samsung Pass رو اجرا کن اگه سامسونگ داری ♂️♂️♡حاجی این راهی که داری میری تا تهش خودتی و خود اونی که تا تهش باهاته پاهاته👣👣👣♂️♂️عاقل تا پی پل می گشت دیوانه پا برهنه از آب گذشت🏊 ♂️♂️
gjtlsnd مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 2888 چه خوب من حوصله رمز زدنو ندارم چیکار باید کنم من که چون هر دفعه باید رمز رو وارد کنم رمز بدون حروف انگیلیسی وارد میکنم 울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و تو خواهی خندید در جایی که قبلاً گریه کَرده بودی :)))
ایندرا666 عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 735 چه خوب من حوصله رمز زدنو ندارم چیکار باید کنم ببخش اگه کامل توضیح نمیدم حالم خوب نیس برنامهSamsung Pass رو اجرا کن یا تو نت سرچ کنببخش ♂️♂️♡حاجی این راهی که داری میری تا تهش خودتی و خود اونی که تا تهش باهاته پاهاته👣👣👣♂️♂️عاقل تا پی پل می گشت دیوانه پا برهنه از آب گذشت🏊 ♂️♂️
لیستیا عضویت: 1400/05/23 تعداد پست: 3180 من تو نی نی سایت ثبت نام کردم ولی میام بیرون دوباره میرم تو نی نی سایت هر دفعه باید یه شماره ورمز وا ... منم الان به پیشنهاد یکی از کاربریا گزینه من را بخاطر بسپارو زدم درست شد بدون رمز میام ♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️
gjtlsnd مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 2888 تو گوگل سرچ کن عزیزم گوشی من سانسونگه با گوگل کروم میام میتونی برنامه نصب کنی اگه سامسونگ نباشه چی؟ گوشی من شیائومی هست 울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و تو خواهی خندید در جایی که قبلاً گریه کَرده بودی :)))
لیستیا عضویت: 1400/05/23 تعداد پست: 3180 ببخش اگه کامل توضیح نمیدم حالم خوب نیس برنامه Samsung Pass رو اجرا کن یا تو نت سرچ کن ... برا من درست شد مرسی عزیزم ♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️
ایندرا666 عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 735 اگه سامسونگ نباشه چی؟ گوشی من شیائومی هست مدل گوشی گوگل کرول سرچ ذخیره پسورد و نام کاربری.... ♂️♂️♡حاجی این راهی که داری میری تا تهش خودتی و خود اونی که تا تهش باهاته پاهاته👣👣👣♂️♂️عاقل تا پی پل می گشت دیوانه پا برهنه از آب گذشت🏊 ♂️♂️
ایندرا666 عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 735 برا من درست شد مرسی عزیزم خواهش میکنم خدانگهدارتون فکر کنم باید برم بمیرم بای ♂️♂️♡حاجی این راهی که داری میری تا تهش خودتی و خود اونی که تا تهش باهاته پاهاته👣👣👣♂️♂️عاقل تا پی پل می گشت دیوانه پا برهنه از آب گذشت🏊 ♂️♂️
لیستیا عضویت: 1400/05/23 تعداد پست: 3180 اگه سامسونگ نباشه چی؟ گوشی من شیائومی هست ببین از نی نی سایت برو بیرون صفحه اتم ببند یبار دیگه ازت رمز میخواد اون پایینش نوشته من رو بخاطر بسپار اونو بزن دیگه هرچقد بری بیای رمز نمیخواد ♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️
درختِ_سيب عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 6334 ای خدا خیرت بده من زدم درست شد😍 خواهش ميكنم 😍 فقط حواست باشه اگر گوشيت رو دست كسى ميدى و نميخواى ببينه توى سايت عضوى هر موقع كه كارى نداشتى از سايت خارج شو بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى
لیستیا عضویت: 1400/05/23 تعداد پست: 3180 خواهش میکنم خدانگهدارتون فکر کنم باید برم بمیرم بای خدا نکنه عزیزم ♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️
لیستیا عضویت: 1400/05/23 تعداد پست: 3180 خواهش ميكنم 😍 فقط حواست باشه اگر گوشيت رو دست كسى ميدى و نميخواى ببينه توى سايت عضوى هر موقع كه كار ... نه بابا گوشیمو جرات نداره کسی دست بزنه😂 ♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️
gjtlsnd مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 2888 ببین از نی نی سایت برو بیرون صفحه اتم ببند یبار دیگه ازت رمز میخواد اون پایینش نوشته من رو بخاطر بسپ ... چه خوب جواب داد دست گلت درد نکنه 울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و تو خواهی خندید در جایی که قبلاً گریه کَرده بودی :)))
لیستیا عضویت: 1400/05/23 تعداد پست: 3180 چه خوب جواب داد دست گلت درد نکنه دست تو درد نکنه که این تاپیکو زدی به منم یکی از کاربریای اینجا توضیح داد😍 ♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️
gjtlsnd مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 2888 دیگه نت هم ندارم من رفتم بخوابم 울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و تو خواهی خندید در جایی که قبلاً گریه کَرده بودی :)))