2777
2789
عنوان

یه باردار دل شکسته

809 بازدید | 40 پست

یه بارداری مزخرف دارم چ جسمی چ روحی،تورو خدا تا اخر تاپیکو بخونید خیلی دلم شکسته فقط امیدم اینه که امشب اینجا حرفام شنیده بشه خواهرای بی شرف و حسودی دارم که خیلی چزوندنم با حرفاشون توی این دوران، در صورتی که همشون منو به دل رحمی و خوش قلبی میشناسن و میدونن من تا چیزیم نگن کاریشون ندارم،مثلا بهم حرفایی میزدن که خب من حساس بودم روشون چون بلاخره خانومای باردار حساس ترن وقتی هم اعتراض میکردم جبهه میگرفتن و محل نمیدادن یا سریع قهر میکردن مثلا یکیشون میگفت چقدر بچت شُله بچه ی من خیلی باهوش بود موقع بارداریم با صدای اطرافیان تکون میخورد،بچت مثل فامیل شوهرت یوبسه..بقیه هم طرفشو میگرفتن کع تو حساسی اون شوخی کرده..منم میگم چطوریه من توی بارداری اینا فقط و فقط هواشونو داشتم همیشه ازشون در حال عکسبرداری بودم و ذوق کردن،تا میومدن شعر میخوندم و کلی کارای دیگه اما اینا فقط به من تیکه میندازن و میگن شوخی کردیم یا بی محلی میکنن.به شوهرمم حرفی نمیتونم بزنم چون از طرفی جاریمم خیلی خیلی اذیت میکنه و داستان اونم مفصله ولی کارا و اختلافات گذشته رو الان داره تلافی میکنه و بدن منو میلرزونه باهم توی یه ساختمون هستیم اگه به شوهرم در مورد خانوادم حرفی بزنم همینطوری حرف نزده پشت سرشون فوش میده و خیلی چیزای دیگه بهم نسبت میده چه برسه به اینکه از اختلافاتمونم حرف بزنم میشناسمش میگه مثلا تو با هیچ کس نمیسازی و به جا این که پشتیبان باشه سرکوفت میزنه یا میگع خانوادت بیخودن و سواستفاده میکنه..

بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه خوانواده ی کلا عجیبی هستیم، من آخری ام و ته تغاری اما از اول بچگی کلا توی خونه ی ما برعکس بود به جای اینکه هوای منو داشته باشن که کوچیکترم بدتر میزدن تو سرم و من باید هوای اونارا میداشتم..اینم نشئت از ننم میگرفت‌..چون فاصله سنیمون زیاده با خواهر برادرم هیچ وقت منو درک نکردم..مادرم توقع داشت کارایی که اونا میکنن منم بکنم در صورتی که اونا ۱۰ ۲۰ سال از من بزرگتر بودن و من مقتضای سن خودم رفتار میکردم.هیچ کس حوصلمو نداشت از بچگی...با هیچ کس صمیمی نبودم...جو متشنجی داشت خونمون..اما ظاهرا همه فکر میکنن چقدر خوبه اینهمه خواهر دارم کمک حالم هستن در صورتی که...

ول کن عزیزم بچت هر چی هم باشه جیگر گوشه توعه ، خودتو ناراحت نکن ک جوجت هم‌ناراحت میشه ها ، باید مامان قوی بشی ازین ب بعد بجز خودت باید از نینیت هم دفاع کنی پس محکم باش و محلشون نده 

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤
صبوری کن عزیزم زن حامله مثل یه امامزاده مقدس و مقربه حال خوبتو سر این حرفا بهم نزن حرفای اطرافیان ...

پس چرا اونا انقدر دل میشکنن...امشب با شوهرم رفتیم اونجا خواهرام بودن جلوی همه چای و میوه میگیرن به غیر از من که باردارم چون باهام قهرن دارم میپوکم بدجوری ضایع شدم جلو شوهرم

ول کن عزیزم بچت هر چی هم باشه جیگر گوشه توعه ، خودتو ناراحت نکن ک جوجت هم‌ناراحت میشه ها ، باید ماما ...

اخه تنهایی فقط مختص ذات خداس

.آدما تنهایی نمیتونن قوی باشن...من از لحاظ روحی خیلی بی پشتیبانم

اخه تنهایی فقط مختص ذات خداس .آدما تنهایی نمیتونن قوی باشن...من از لحاظ روحی خیلی بی پشتیبانم

الان بارداری حساس تری عزیزم انشالله ک نینیت بیاد باهم دوست و رفیق میشین دیگ ی همپا داری نیازی ب بقیه نیس حرفای بقیه رم زیاد جدی نگیر رابطت هم کمتر کن تا ناراحت نشی 

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤
خب خودت قهر کردی عزیزم

خودشون زودتر حرفشونو میزنن و پامیشن میرن حتی صبر نمیکنن من جواب بدم..منم همش می مونه رو دلم و می ریزم توی خودم..مامانمم نادونه همش طرف اوناس میگه تو الان بهشون احتیاج داری هرچی گفتن هیچی نگو و...

الان بارداری حساس تری عزیزم انشالله ک نینیت بیاد باهم دوست و رفیق میشین دیگ ی همپا داری نیازی ب بقیه ...

فقط خونه مامانم می بینمشون...مامان و بابامم هرکدوم یه جور مریضن سنشون زیاده مجبورم برم سر بزنم اما هروقت اونجا میرم عوض اینکه آرامش بگیرم با بغض برمیگردم...خونه ی فامیل شوهرم که یه جور دیگه ولی بازم صد رحمت به اونا که فامیل شوهرن اسمشون روشونه اینا مثلا خودی هستن و اینجورن

به خدا هیچ کدوم یه ویارونه برام ندادن..بحث خوردن و شکمو بودن نیست..بحث محبته آدم روی دلش می مونه بعضی چیزا...فامیل شوهرمم از اول کلا اهل محبت و این چیزا نبودن..حالا به غیر از دوتا جاریام بقیه شون بد نیستن اون چنانی ولی اهل تارف و احترام وو اینجور چیزا به عروس نیستن.کلا روی دلم مونده یه نفر برام یه ویارونه بده دلم خوش بشه😢

عزیز دلم حرص نخور چرا برات مهمه اول و اخر شوهرت برات میمونه گلم با اون خوش باش بچتم ک ب دنیا اومد دیگه زندگیتون شیرین ترم میشه و اصلا یادت ب خواهرات نمیفته اونا بی احساسن..توهم بارداری و حساس ب هیچی غیر از خودت و نی نیت فک نکن♥♥♥

قناریتونم خــــب😁پنجمین کاربریمه باورت میشه؟  نمیتونم ازتون دل بکنم  باهام مهربون باشین خـو  

عزیزم تو الان حساسی تو را خدا فشار عصبی از خودت دور کن بچت استرسی میشه ها،،،ولشون کن یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه اهمیت نده ,از کسیم توقع نداشته باش تا ارامش داشته باشی

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
به خدا هیچ کدوم یه ویارونه برام ندادن..بحث خوردن و شکمو بودن نیست..بحث محبته آدم روی دلش می مونه بعض ...

کدوم استانی عشقم خودم برات ویارونه بیارم 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد))