2777
2789
عنوان

پام سوخته

502 بازدید | 20 پست

اقاااا پام چسبیده به اگزوز موتور سوخته

اولش بی رنک و درد بود

الان قرمزو زرده نمیتونم راه برم پوستش کشیدع میشه

عفونت کرده ینی؟

میخوام گریه کنم نمیتونمم راه برم☹️☹️

راه حلی دارید؟

ی ثانیهههه چسبیدا یه ثانیه دقیقا

ولی یه لایه پوستم رو برددد

بعد پوستمم سوخت ولی موهای پام هیچیش نشد😂

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من و داداشم یبار با موتور تصادف کردیم، بعدموتور افتاد رو پای من چند دقیقه ممتد پام در حال سوختن بود، اول خوبه ولی روز به روز بدتر میشه ، عفونت نکرده ولی مواظبش باش، عسل بزن روش، آلوئه ورا، گاز وازلینه بزار روش که خشک نشه و هر روز با سرم شستشو بشورش

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏
اینقد قیافش ترسناکه دلم میخواد پامو بندازم دور یه جدید بگیرم😐😂

خخخ میدونم من اندازه موهای سرم سوختم آب جوش هزاربلر روغن هزارباز دستم ب میله داغ خردسوخت بخارآب 

پلاستیک سوخته

ففط آتش نگرفتم هنوز😂😥همه شوتحربه دارم 

منومادرشوهرم همین الان یهویی  
من و داداشم یبار با موتور تصادف کردیم، بعدموتور افتاد رو پای من چند دقیقه ممتد پام در حال سوختن بود، ...

اوخ وایییییی

پای من ی ثانیه چسبید جیگرم سوخت

😱😱😱😱

مرسیییی🙏🙏🙏

اوخ وایییییی پای من ی ثانیه چسبید جیگرم سوخت 😱😱😱😱 مرسیییی🙏🙏🙏

بعد 10 سال هیچکس یادش نرفته، چندروز پیش خواهرم یادش افتاده بود ضعف کرده بود، قشنگ استخون پام پیدا بود، الانهمون تیکه مو نداره😄

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏
بعد 10 سال هیچکس یادش نرفته، چندروز پیش خواهرم یادش افتاده بود ضعف کرده بود، قشنگ استخون پام پیدا بو ...

وووواااایییییی

فک کنم من خیلی سوسولم😐😂

حالا داشتم کلی بازی درمیاوردم میفتم اگ عفونت کنه قطعش کنن چییی🤣🤣🤣