2777
2789
عنوان

به این بی حیا چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1587 بازدید | 98 پست
داداشت احمقه اگر بخواد برگرده پيش زن سابقش اون يه دفعه خودش رو ثابت كرده  عاشق كار مامانت ...

قربونت عزیزم آش آبادانی شولی یزدی سوپ اینا میپزه

کاربر قدیمی عروسکمامان هستم عضویت98/7/9
نمیدونم میترسم ناراحت شه قهر و ناز وغمزه بیاد میخوام محترمانه باشه موندم چطور 

چی بگم باز ت داداشت میشناسی.. اگه میخواست ناراحت نشه اینجوری پرویی نمی‌کرد و طلبکار نمیشد.. عوض اینکه حالا ک کارو بارش گرفته ب مادرش کمک هم بکنه یه چیزی ام میخاد.. پروووو خان

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم به داداشتون بگین مادرتون دارن واسه خودشون کار میکنن و درواقع ایشون باید به مادر کمک کنن وظیفشو ...

تمرین میکنم یه جوری بگم بهش برنخوره همش رعایت حالشو میکنیم بهشون برنخوره آقا ول کنه بره پیش زنش

برو بابا حالا گفتم ببینی چیگفته بنده خدا...چیکار کنه داره مهریه میده پول کم میاره دیگه...شما همتون ک ...

آخه مهریه نمیده نقدی حساب کرده دیگه ولی خوب قسط وام میده اما مامانمم سرپرستی نداره یه زن 60ساله آخه باید پول بذاره جیب مرد سی ساله

آخه مهریه نمیده نقدی حساب کرده دیگه ولی خوب قسط وام میده اما مامانمم سرپرستی نداره یه زن 60ساله آخه ...

حالا داداشت نگرفته که ازش...گوشت خودتو تلخ نکن دوروز دیگه مامانت بهش میده بی ناراحتی اون وقت ضایع میشیاااا

حالا داداشت نگرفته که ازش...گوشت خودتو تلخ نکن دوروز دیگه مامانت بهش میده بی ناراحتی اون وقت ضایع می ...

اگه بده من ناراحت میشم که قابلمه واجاق وماشین وگوشی ورهن مغازه و میز وحتی پول حبوبات از من بوده اون پول بخواد بدون هیچ کار مفیدی 

میخای بدنیا اومد عکسشو گذاشتم تگت کنم؟  قربووونت نگو انقد ذوق دارم 🥺😍😍 ممنون

وای آرهههه حتمااااا ، من این پستتو سیو کردم که اگه یادت رفت خودم به تاپیکات سر بزنم نی نی خوشگله رو ببینم😍😍😍😍

🖤