2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 47 پست

منم بچم ۱۰ ماهشه و۷ماهه باردارم.

تازه دختر۵سالت کمکت میکنه

دخترا دلسوزن

همشونم باهم همبازی میشن

این که تودلته بنده خداست باقدرت خدا وخاست خودش اومده

خودت قوی کن 

ولی بفکر گناه کبیره نباش.

اونم نفسی بی گناه وبی پناه.

این هم یه فرشته است،مثل اون دوتا فرشته دیگه تون،

همه چی دست خداست حالا که خودش داده بسپار به خودش 

زیاد سخت نیست اگه هم باشه بالاخره هر کسی یه جور سختی داره تو این دنیا ، خدا برای شما این مدل رو انتخاب کرده که بعدش به نتیجه ی خوبی میرسی ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما فرض کن فرزند دومتون دوقلو بود.راضی میشدی یکیشونو بکشی؟تازه تا تولد نه ماه وقته.میتونی راهکار پیدا کنی که شرایط بهتر مدیریت بشه.دختر و پسرت هم تا نه ماه دیگه بزرگتر شدن.بچه های شیر به شیر مثل دوقلوهایی هستن که به جای اینکه با هم بیان کنی با فاصله اومدن که فشار روی والدینشون کمتر بشه.هیچ مادری از دو قل یک قل رو نمیکشه.او انسانه.شرایطتت سخته میدونم ولی کشتن بچت راهش نیست.میتونی بچه ی پنج ماهتو بکشی یا دخترتو؟یقینا نه.اونی هم که توی وجودت زندست فرزندته بینشون فرقی نیست عزیزم.حتما از کانال خانواده چند فرزندی کمک بگیر و از تجربه های کاربردی و موفق استفاده کن.بهترین خوبی ها را برای خانواده ی عزیزتون آرزومندم

با افتخار ایرانی و مسلمانم.
این هم یه فرشته است،مثل اون دوتا فرشته دیگه تون، همه چی دست خداست حالا که خودش داده بسپار به خودش&n ...

اتفاقا این دو تا فسقلیهای آخر اینقدر قشنگ با هم مچ میشن بعد از یه مدت کوتاه سختی،بزرگه هم که از آب و گل در اومده و خانمی شده و نقش معلم میتونه بازی کنه.تازه اسی دخترش هست هر چند در حد مشغول کردن بچه.اونایی که فرزند اول دو قلو یا چند قلو دارند که خدایی چی بگن ولی همونها هم سعی میکنن یه مدت مدیریت کنند بزرگتر که بشن خیلی شرایط روی روال میوفته.

با افتخار ایرانی و مسلمانم.
اتفاقا این دو تا فسقلیهای آخر اینقدر قشنگ با هم مچ میشن بعد از یه مدت کوتاه سختی،بزرگه هم که از آب و ...

درسته ، این بچه هایی که پشت هم هستن هم بازی میشن و لوس و پرتوقع بار نمیان و زحمتشون  زیاد نیست

منم دوتا دختر 6ساله و دوساله داشتم که ناخاسته سومی رو حامله شدم یبار فقط شربت زعفرون خوردم نیت کردم که هرچی قسمتمه که تاثیری نداشت الان عشقم کنارم خوابیده دخترم 8ماهشه همه سختیا تموم شدن دوسال صبوری میخاد دخترهام عاشق این وروجکن خداروشکر میکنم که این گلهای بهشتی رو بهم داده

آخه سختمه نمیتونم نگهش دارم

کاشکی خدااون بچه ای که توشکمته وبه فکرسقطش هستی روبه من میدادمن بیشترازده ساله منتظرم ولی تاالان باردارنشدم زندگی خیلی سردوبی روح شده 😭😭😭😭

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری
ای خدا ما تو حسرت یه بچه ایم... زندگی مون داره از دست می‌ره تو میخوای سقط کنی. قربونت برم خدا

عزیزم منم مثل شمام میدونم چقدسخته من که واقعاخسته شدم ازاین شرایط خداخودش یه نظری بهمون کنه

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری

عزیزم سقط نکن گناه داره خدا بچه رو داده خودشم هواتو داره 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
تبریک میگم عزیزم....ولی من دیگ طاقت زایمان طبیعی رو ندارم میترسم از عهدش بر نیام

توروخدا این کاررو نکن. اگه برای زایمان طبیعی میکنی هنوز وقت داری خودت روآماده کنی. 

اگه بگن یکی ازاون دوتا بچه هات رو بکش با دستات میکشی؟ 

قرارنیست حالاکه چون تو اون بچه رومیبینی محازبه کشتنش باشی. مطمئن باش خدا میخواست این بچه توزندگیتون باشه وگرنه بهتون نمی‌داد الان رونبین چندسال بعد متوجه میشی. من هربچه ناخواسته روکه دیدم درپی ی پدرومادر خیلی کمک حالشون بود. خودم یه بچه ناخواسته ازطرف پدرمادرت بودم وپدرن میگفت سقطش کنیم ولی الان همش میگن توباعث افتخارماوکل فامیلی

برای تمام رنج هایی که میبری..صبرکنصبراوج احترام به حکمت خداست
توروخدا این کاررو نکن. اگه برای زایمان طبیعی میکنی هنوز وقت داری خودت روآماده کنی.  اگه بگن یک ...

ببخشید ازبس تندنوشتن بعضی کلمات قاطی شد. خیلی ناراحت میشم یکی ازسقط حرف میزنه نمیدونم جراهاماهاخداروفراموش کردیم فکرمیکنی همه چیز ست خودمونه وماداریم همه چی رو مدیریت میکنیم

برای تمام رنج هایی که میبری..صبرکنصبراوج احترام به حکمت خداست