سلام تو رو خدا کمکم کنید..من یه پسر ۵ ماهه دارم امروز تست زدم مثبت شد ویه دختر ۷ ساله هم دارم ..دارم دیوونه میشم اونایی که طبیعی تونستن سقط کنن میشه راهنماییم کنن
شما فرض کن فرزند دومتون دوقلو بود.راضی میشدی یکیشونو بکشی؟تازه تا تولد نه ماه وقته.میتونی راهکار پیدا کنی که شرایط بهتر مدیریت بشه.دختر و پسرت هم تا نه ماه دیگه بزرگتر شدن.بچه های شیر به شیر مثل دوقلوهایی هستن که به جای اینکه با هم بیان کنی با فاصله اومدن که فشار روی والدینشون کمتر بشه.هیچ مادری از دو قل یک قل رو نمیکشه.او انسانه.شرایطتت سخته میدونم ولی کشتن بچت راهش نیست.میتونی بچه ی پنج ماهتو بکشی یا دخترتو؟یقینا نه.اونی هم که توی وجودت زندست فرزندته بینشون فرقی نیست عزیزم.حتما از کانال خانواده چند فرزندی کمک بگیر و از تجربه های کاربردی و موفق استفاده کن.بهترین خوبی ها را برای خانواده ی عزیزتون آرزومندم
این هم یه فرشته است،مثل اون دوتا فرشته دیگه تون، همه چی دست خداست حالا که خودش داده بسپار به خودش&n ...
اتفاقا این دو تا فسقلیهای آخر اینقدر قشنگ با هم مچ میشن بعد از یه مدت کوتاه سختی،بزرگه هم که از آب و گل در اومده و خانمی شده و نقش معلم میتونه بازی کنه.تازه اسی دخترش هست هر چند در حد مشغول کردن بچه.اونایی که فرزند اول دو قلو یا چند قلو دارند که خدایی چی بگن ولی همونها هم سعی میکنن یه مدت مدیریت کنند بزرگتر که بشن خیلی شرایط روی روال میوفته.
منم دوتا دختر 6ساله و دوساله داشتم که ناخاسته سومی رو حامله شدم یبار فقط شربت زعفرون خوردم نیت کردم که هرچی قسمتمه که تاثیری نداشت الان عشقم کنارم خوابیده دخترم 8ماهشه همه سختیا تموم شدن دوسال صبوری میخاد دخترهام عاشق این وروجکن خداروشکر میکنم که این گلهای بهشتی رو بهم داده
توروخدا این کاررو نکن. اگه برای زایمان طبیعی میکنی هنوز وقت داری خودت روآماده کنی. اگه بگن یک ...
ببخشید ازبس تندنوشتن بعضی کلمات قاطی شد. خیلی ناراحت میشم یکی ازسقط حرف میزنه نمیدونم جراهاماهاخداروفراموش کردیم فکرمیکنی همه چیز ست خودمونه وماداریم همه چی رو مدیریت میکنیم
برای تمام رنج هایی که میبری..صبرکن. صبراوج احترام به حکمت خداست