2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 37 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید که این سوالو میپرسم رابطه کامل داری با همسرت؟

ببین وقتایی که تنهاییم مثلا ازاون مدل شوخی ها میکنه ومیگه ومیخنده ومیشینه ازاون شب میگه ولی ور حالت عادی مثلا داریم باماشین میریم جایی توراه اگه من حرف نزنم وسئوال نپرسم به زور حرف میزنه

بود؟؟ الان چی؟

ازهم جدا شدیم😔البته دیوونگیو داشت مثلا بوسه یواشکی میکرد گازم میگرفت منم میرفتم رو دوشش😭ولی خب من وقتی حرف عاشقانه بش میزدم جواب نمیداد و خودشم نمیزد هیچوقت

ببین وقتایی که تنهاییم مثلا ازاون مدل شوخی ها میکنه ومیگه ومیخنده ومیشینه ازاون شب میگه ولی ور حالت ...

خوب کم حرفه و اینکه شمام زمان زیادی نیس نامزدین منو نامزدم بعد ۹ماه خیلی راحتر شدیم باهم زمان بذه بهش

نه بخاطر نیازش نمیخواد تورو...باهم کیافرت اینا رفتیم دوتایی که ببینی چجوریه تو مسافرت

با خانوادم رفتیم دوتامون توماشین خودمون بودیم..خانوادم هم توماشین خودشون..چندبار رفتیم..میگفتم بریم بازار میرفتیم‌..میگفتم بریم فلان جا قبول میکرد اما اگر من نمیگفتم توهمون خونه فامیلامون میموندیم..درکل سکوت 

دی

ببین از این خوشحال باش ک ادم پاکیه و مخ زنی بلد نیست

هر ویژگی از همسرت میخوای تو خودت ایجاد کن قول میدم بعد دوماه عادتش بشه

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز