2777
2789
عنوان

بین اینا کدوم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 27 پست
عزیزم واسه اجاره نه خرید

دومی

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اولی بهتره برامون از همه لحاظش فقط بدیش اینه خیلی کج و کولست خونش همین😕

خب پس همونو انتخاب کن. نمیتونی راحت وسیله هات رو بچینی؟ مهم نیست. قرار نیست حتما همه جای خونه فرش پهن باشه که قناصی خونه اذیتت کنه. من یه خونه ای رو دیدم یه سمت خونه همش پنجره داشت چون توی میدون محلمون هستش .آنقدر قشنگ چیدنش که قناصی خونه به چشم نمیومد

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
خب پس همونو انتخاب کن. نمیتونی راحت وسیله هات رو بچینی؟ مهم نیست. قرار نیست حتما همه جای خونه فرش په ...

نمیدونم بشه یا نه

ولی مادرم و همسرم میگن یجوری میچینیم دیده نشه اخه فقط تو پذیرلییش نیست همجاش اینجوریع فقط اشپزخونش کج نبود همین

نمیدونم بشه یا نه ولی مادرم و همسرم میگن یجوری میچینیم دیده نشه اخه فقط تو پذیرلییش نیست همجاش اینج ...

مثل همون که من دیدم فقط این آشپزخونه اش هم بود. دیگه خودت می‌دونی دوست عزیز. هر شخصی یه طرز فکر داره. من دوست دارم جایی که زندگی میکنم از لحاظ امکانات همه چیز در دسترسم باشه تا اینکه مثلاً برای خرید یه کیلو سبزی بلند شم با ماشین برم تا جایی تا بتونم سبزی بخرم یا برای دکتر عمومی رفتن یه ساعت توی راه باشم.

همکارم بنده خدا همچین شرایطی داشت و خیلی اذیت میشد.

مثل همون که من دیدم فقط این آشپزخونه اش هم بود. دیگه خودت می‌دونی دوست عزیز. هر شخصی یه طرز فکر داره ...

بله درسته حرفتون اتفاقا الان دور از مرکز شهرم خیلی اذیت شدم و سر 5ماه دارم میرم ازاینجا

ممنون که راهنماییم کردید

بله درسته حرفتون اتفاقا الان دور از مرکز شهرم خیلی اذیت شدم و سر 5ماه دارم میرم ازاینجا ممنون که را ...

خواهش میکنم گلم