2777
2789
عنوان

بارداری با سرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 32 پست
دقیقا  مشکل ناتوانی جنسی خودش زندگیرو تهدید میکنه با اون وضع بچه چرا بیاد اخه

اره والا

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چن بار انجام دادم. دردش وحشتناکه. سرنگ ک انعطاف نداره و خشکه بسختی باید وارد واژن کنی. 

بعدم من اونجوری باردار نشدم. 

چون منی تخلیه نمیشد. 

و خیلی سریع باید داخل سرنگ کنی. 

کلا ی چیز محاله بنظرم. 

دنبال درمان باش. 

من چن بار انجام دادم. دردش وحشتناکه. سرنگ ک انعطاف نداره و خشکه بسختی باید وارد واژن کنی.  بعد ...

من از نی نی سایت متوجه شدم ک این کارو میشه انجام داد چون چند نفر این کارو انجام داده بودن .... منم انجام دادم باردارم شدم ولی دو ماه بعد ک سونو دادم بارداری پوچ بود و سقط شد .نمیدونم خودمون مشکل داریم یا بخاطر سرنگ شد 

من از نی نی سایت متوجه شدم ک این کارو میشه انجام داد چون چند نفر این کارو انجام داده بودن .... منم ا ...

نمیدونم من با سرنگ ک نشدم. 

ولی بعد درمان همون ماه اول باردار شدم. 

خب نرفتی دکتر ببینی مشکلی دارین یانه؟ 

نمیدونم من با سرنگ ک نشدم.  ولی بعد درمان همون ماه اول باردار شدم.  خب نرفتی دکتر ببینی ...

دکتر گف تا سه بار سقط نکنی نمیتونی ازمایش بدی... زودتر بخای بدی خیلی ازمایشاش گرونه ... و گف بارداری پوچ خیلی اتفاق میفته نگران نباش 

انجام میدم ولی درست نشد ... شما واژینیسموس داشتی ؟ الان اوکی شدی ؟ بارداریت چی شد؟

جدی؟ اخه همه با دیلاتور اوکی میشن. 

بسختی رابطه دارم. 

بچه اولم ک مشکل داش، 20 هفته سقط کردم. 

الان دوباره باردارم. 21،هفتم. 

اره واژینیسم بودم 6 سال. با دیلاتور حل شد. 

دکتر گف تا سه بار سقط نکنی نمیتونی ازمایش بدی... زودتر بخای بدی خیلی ازمایشاش گرونه ... و گف بارداری ...

درسته ک بارداری پوچ زیاد اتفاق میفته. ولی کسی تو شرایط شما سخته خدایی. من میفهممت. 

من ک کلا از زندگی ناامید شده بودم. 

جدی؟ اخه همه با دیلاتور اوکی میشن.  بسختی رابطه دارم.  بچه اولم ک مشکل داش، 20 هفته سقط ...

عزیزم از ته دلم دعا میکنم ایشالا بچت صحیح و سالم به دنیا بیاد چون واقعا سخته ❤

ن من حل نشد و دقیقا به جایی رسیدم ک عین خودت از زندگی ناامید شدم و امکان داره دست به کارایی بزنم ک نباید 😬😭

عزیزم از ته دلم دعا میکنم ایشالا بچت صحیح و سالم به دنیا بیاد چون واقعا سخته ❤ ن من حل نشد و دقیقا ...

قربونت برم عزیزم ممنون. 

ان شالله بزودی زود مشکلت حل شه گلی. 

من همسرم خییییییییلی کمکم بود. من چندین بار رفتم تا جدا بشیم تا بتونه با یکی دیگه خوشبخت بشه ولی نذاش. گف با هم شرو کردیم با هم تموم. میکنیم. 

خداروشکر ک حل شد. 

ان شالله بزودی تاپیک بزنی مشکلت حل شده و طبیعی باردارشدی 💖💖

قربونت برم عزیزم ممنون.  ان شالله بزودی زود مشکلت حل شه گلی.  من همسرم خییییییییلی کمکم ...

دقیقا منم همین فکرارو میکنم ... و اگه موفق نشدم واقعا جدا میشم تا یه زندگی بهتر داشته باشه ...😭

مرسی جوابمو دادی خیلی عشقی❤🌹❤🌹❤🌹