asliass مدیر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 164 عنوان دعا برای جلب نظر و محبت مادر پسری ک دوسش دارم | مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 25 پست دعا برای جلب نظر و محبت مادر پسری ک دوسش دارم چه میدونم باید جیکار کنم از من خوشش بیاد و منو لایق پسرش بدونه جلوش باید چجوری باشم هنگم🤐💔 1400/09/21 | 12:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه82 عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2793 عزیزم این کارا چیه میکنی وقتی دیدنت اگه بخوان میان خواستگاریت شاید پسره خودش دوست دختر داشته باشه بحواد اونو بگیره زیاد فک نکن بهش همش قسمته
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11748 متین باش لباس و ارایش جلف نداشته باش کافیه بنظرم لبخندم داشته باش ن صمیمی ن خشک ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
مانلی811 عضویت: 1398/04/24 تعداد پست: 9701 نه راستش تا حالا ندیده قسمت نشده پس فردا میخواد ما رو دعوت کنه خونشون😐💔 خوب پس اعتماد به نفس داشته باش اون باید به تو التماس کنه که پسرشو به غلامی قبول کنی نه تو ....بعدم اگه گفت خوشم نیومده ازش بگو منم همین حسو نسبت به مادرت دارم خدافظ برای تعجیل در امر فرج آقا امام زمان صلوات
ملکه82 عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2793 من واسه خیلی ها انجام دادم ذکر یا لطیف ادرکنی بلطف الخفی روزی 129بار این برا بخت گشایی درسته ؟ولی این ی دعا دیگه میخواد
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11748 من واسه خیلی ها انجام دادم ذکر یا لطیف ادرکنی بلطف الخفی روزی 129بار میشه در خواستمو قبول کنی داشته باشمتون... ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
ملکه82 عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2793 نه راستش تا حالا ندیده قسمت نشده پس فردا میخواد ما رو دعوت کنه خونشون😐💔 چن سالته اسی؟
asliass مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 164 من واسه خیلی ها انجام دادم ذکر یا لطیف ادرکنی بلطف الخفی روزی 129بار میش کامل توضیح بدی و اینکه اثر هم داره؟
گل_میخرم_واست عضویت: 1400/06/17 تعداد پست: 3347 🥺🤕 تیکر به وقت معجزه🌱برام دعا کنید معجزه ای ک منتظرشم رخ بده🕊اگه برام دعا کردید بهم بگید خوشحال میشم❤🌱