2777
2789
عنوان

من چرا توانایی نه گفتن ندارممم😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 57 پست
پروباش گلم باخودت تمرین کن فقط ی باربتونی بگی دیگه حله 

البته پر رویی نیست عامیانش پررویی هستش

بهتره بگیم خودت باش  

چون ایرانیا خیلی اهل تعارفن باعث میشه بابتش دروغ بگن

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله، مگه اون شوخی به تو گفته، داره از نه گفتنت سو استفاده میکنه و بعد تو دلش بهت میخنده که داغ لباس ...

حالا ایندفه نمیگم ولی بع گوشش میرسونم

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

اهان     آخه اینجا ی کاربر بود ی جاری داشت چ هیکلی داشتا می‌گفت خیلی ام خوشگله  بعد ش ...

شعور که نداره چون خونه ی مامانش کاملا پوشیده بود بعد اومده بود خونه مادرشوهرم خودشو لخت کرده بود که دمه شوهرم گررررررررم خیلیییی خوبو مجلسی قهوه ایش کرد😂دیگه بهتر میپوشید فکرمیکرد من به شوهرم گفتم قهوه ایش کن اجازه گرفت که مثلا لخت شه بیاد جلوشوهرم ولی بازهم منظورشو نفهمیدم چون بارفتارهای همسرم هرکی دیگه بود کاملا میتمرگید😂😂واینکه خدایی من خیلی خیلی ازهرلحاظ ازاون بهترم قیافه ای هم نداره که بخوام حسودی کنم!خداروشکرررر😂 ولی خب همسرم واقعاااااا مرده بزرگیه ادبش کرد😁😁

ماییم و نوایِ بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی...🦋
حالا ایندفه نمیگم ولی بع گوشش میرسونم

هر طور صلاح میدونی عزیزم،…..ولی من اگه دلم چرکی باشه، سکوت نمیکنم😅

اگه نمیخای الان پس بگیری، پس بعدا تو هم برو سر کمدش یه لباس نو بردار، ببین بهت میده؟

من و خدا💫
هر طور صلاح میدونی عزیزم،…..ولی من اگه دلم چرکی باشه، سکوت نمیکنم😅 اگه نمیخای الان پس بگیری، پس بع ...

ا

اونجوری دیگه روش بازمیشه. به شوهرم گفتم حیلی ناراحت شد گف وقتی اورد بهش بگو لباسم نو بودشوهرمم کلا ناراجت میشه لباسام بدم دست کسی. 

ا اونجوری دیگه روش بازمیشه. به شوهرم گفتم حیلی ناراحت شد گف وقتی اورد بهش بگو لباسم نو بودشوهرمم کل ...

کاش همون اول میگفتی باید به شوهرم بگم. شاید راضی نباشه.

حالا عیب نداره، برا دفعه بعد یاد گرفتی☺️

برا همه پیش میاد تو زندگی، دیگه تا ادم دردش نیاد راه درمان رو پیدا نمیکنه

من و خدا💫
کاش همون اول میگفتی باید به شوهرم بگم. شاید راضی نباشه. حالا عیب نداره، برا دفعه بعد یاد گرفتی☺️ ب ...

دقیقا خیلی درد داشت شوهزم میگه چه بی عقله که لباشای نو یه تازه عروسو ازش میگیره