2777
2789
عنوان

داداش بزرگتر داشتن چجوریه میخاممم🥲😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3503 بازدید | 45 پست

من حس خاصی نداشتم ولی از وقتی پدرم فوت شده همش میگم ای کاش برادر داشتم پشتوانم بود  

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
زن داداشا هیولان مگه😂

واقعیت همینه 

زن بگیرن کافیه واسه خواهر یه هدیه کوچیک بخرن محبتی کنن زن داداشه قیامت میکنه( اکثرا اینجورین) 

کم کم فاصله میفته بین خواهر برادر

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اینجوریه ک نمیزاره تنها جایی برم ینی نرفتم تاحالا خودش میبرم مدام در حال چک کردنمه مدام باهام کار ...

مگه مامانت نیس؟

ما هنوز دیوار آرزوهامونم نساختیم چه برسه به سقفش :)🙂

من دوتا دارم خیلیییییی حس خوبیه واقعا دوسشون دارم

اگه تو زندگیت دخالت نکنن داشتنشون نعمته و خیلی جاها ازت حمایت میکنن

ولی هرکاری کنی خواهر یه چیز دیگست 

هرکی دلش گرفته بیاد پیش خودم، بتونم کمک میکنم♥️

من و داداشم تو خونه یک کلمه هم باهم صحبت نکردیم تاحالا،تو اون دوران یعنی کلا اصلا یادمم نی😂😐

الانا اوکی شدیم ولی دلم خواهر بزرگتر میخواپ

آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .              
نه حاظر نیستم خوبه  بچگی داغونی بود  الان بهتره که بزرگ شدیم دوسش دارم هم صحبت خوبیه &nb ...

🤣🤣همون نداشته باشم بهتره 

عمه میشم پدرم درمیاد 

من دوتا دارم خیلیییییی حس خوبیه واقعا دوسشون دارم اگه تو زندگیت دخالت نکنن داشتنشون نعمته و خیلی جا ...

من خواهرم ۷ سالشه یه کم اشک بریزی انقدر دورت میگرده تا بخدونت گریه نکنی ولی من بیشعورم اذیتش میکنم 😂🥲🥺