2777
2789
تو ان تي گفت احتمالا پسر ولي قطعي نيست  باشه عزيزم دعا كن برام اول سالم باشه بعد همون پسر باشه ...

ان شاالله عزیزم خدا بهت ی پسر سالم داده باشه، حسم بهت پسره😍، رژیم گرفتی یا فقط روز تخمک گذاریت اقدام کردی؟

ان شاالله عزیزم خدا بهت ی پسر سالم داده باشه، حسم بهت پسره😍، رژیم گرفتی یا فقط روز تخمک گذاریت اقدا ...

هيچكار نكردم راستش شوهرم حوصله اين كارارو نداشت خودمم بدتر از اون سپردم به خدا😂

انشاالله 🥰

يا امام رضا ♥️ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

https://www.proomag.com/نرم-افزار-بارداری/   درست بود بهم خبر بدی حتما

این نرم افزار درست نیس.جنسیت جنینی به سن بارداری و زمان پریود ربطی نداره.به عوامل دیگه ای مثل قدرت اسپرم، زمان نزدیکی در چرخه قاعدگی، قدرت باروری خانم، تغذیه و... ربط داره.

نرم افزار گف دختره،ولی برا من پسره.

پسرم😍
این نرم افزار درست نیس.جنسیت جنینی به سن بارداری و زمان پریود ربطی نداره.به عوامل دیگه ای مثل قدرت ا ...

منم بهش اعتقاد ندارم اما خب واسه ۹۰درصد دوستام ک زدم درست بود چندنفر خطا، قطعا همش واسه سرگرمیه، خدا پسرت رو بهت ببخشه دعا کن منم این ماه صاحب ی پسر سالم شم😍

چیشد عزیزم جنسیت بچت معلوم شد؟

اره عزيزم پسره قطعي 

ولي نگرانم 

عدد بطن هاي مغزيش و گفت مجدد بايد چك بشه ده روز ديگه كه بالا نرفته باشه 

خيلي برام دعا كن نگرانم😞

يا امام رضا ♥️ 
اره عزيزم پسره قطعي  ولي نگرانم  عدد بطن هاي مغزيش و گفت مجدد بايد چك بشه ده روز ديگه كه ...

ان شاالله ک چیزی نیس سالم و سلامت پسرت رو بغل میگیری، واست دعا میکنم