2777
2789
این منم به نظرتون چند سالمه

۲۸  متاهلی؟

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این منم به نظرتون چند سالمه

۲۹

تو نهایت آرزوها و حاصل عبادات منی عشقم،چ خوبه ک یکیو داشته باشی جای همه ی کسایی ک حسودیتومیکنن دوست ندارن عاشقانه وار دوست داشته باشه اندازه همه ی قطره های بارون دوست دارم تنهاکسم همه کسم،   خیلی کم مونده بهم برسیم بعد دوسال ونیم،انشالله روزی بیام بنویسم بهم رسیدیم،راستی کاربر قدیمیم خودم خودمو ترکوندم ب بدبختی باز عضوشدم:)یه هفته دیگه عقدمهههه وایییی خدایا شکرت  

عکس خودمو ول کن این داداشمه، حیف عکس خیلی بی کیفیته😁ای خدا عاشق این انگشتش بودم ک اینجوری میکرد😍 الان بزرگ شده قربونش برم

یادمه دوم راهنمایی که فهمیدم چجوری بچه دار میشن، بعد بابام که نماز میخوند با نفرت نگاش میکردم!!! میگفتم خجالتم نمیکشه نمازم میخونه با این کاراش  
دوس دارم توروببینم یه دختر سبزه کمی مغرور باچشم ابروی سیاه تصورت میکنم نمیدونم چرا

اره

خیلی سبزع نیسم 

ابروهای پهن و کشیده 

چشم خرمایی ک ب سیاه نزدیک

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

دوس دارم توروببینم یه دختر سبزه کمی مغرور باچشم ابروی سیاه تصورت میکنم نمیدونم چرا

من دیدمش ی دختر سفید وخوشکله😄❤

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
من دیدمش ی دختر سغید وخوشکله😄❤

خدایی تگ کنین اونموقع ماهم ببینیم

تو نهایت آرزوها و حاصل عبادات منی عشقم،چ خوبه ک یکیو داشته باشی جای همه ی کسایی ک حسودیتومیکنن دوست ندارن عاشقانه وار دوست داشته باشه اندازه همه ی قطره های بارون دوست دارم تنهاکسم همه کسم،   خیلی کم مونده بهم برسیم بعد دوسال ونیم،انشالله روزی بیام بنویسم بهم رسیدیم،راستی کاربر قدیمیم خودم خودمو ترکوندم ب بدبختی باز عضوشدم:)یه هفته دیگه عقدمهههه وایییی خدایا شکرت  
چه نمکیه خداحفظش کنه😍😍

قربونت عزیزم مرسی😍❤️

یادمه دوم راهنمایی که فهمیدم چجوری بچه دار میشن، بعد بابام که نماز میخوند با نفرت نگاش میکردم!!! میگفتم خجالتم نمیکشه نمازم میخونه با این کاراش  
خدایی تگ کنین اونموقع ماهم ببینیم

همون یبارم بزور گذاشت

تو تاپیکم گذاشت خودم دیدم

چه خوب موندم     یعنی ۲۸ . ۲۹ بهم میخوره

مگه چندسالته