2789
قربونت ممنونم اخه من زیاد نیستم‌تو نی نی سایت ی موضوعی هم میاد تو ذهنم میپرسم...ک دردام یادم بره ... ...

یعنی کی دیگه این حالتا میرن ؟!!! کلافه شدم بخدا 

بوی نم بارون 😍🌧️☔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یعنی کی دیگه این حالتا میرن ؟!!! کلافه شدم بخدا 

اره بخداااا نمیدونم 😑😑

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
میگم خلط میاد بیرون ؟؟ 

اره اگه بتونی راحت میاد بیرون من بلد نیستم🤢

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
اره اگه بتونی راحت میاد بیرون من بلد نیستم🤢

من ک کلا نمیاد ... خسته شدم از این وضعیت 

هرروز صبح آب دهنمو قورت میدم میگم الان دیگه خوب شدنه میبینم نه بارچز همون حالت هست

بوی نم بارون 😍🌧️☔
من ک کلا نمیاد ... خسته شدم از این وضعیت  هرروز صبح آب دهنمو قورت میدم میگم الان دیگه خوب شدنه ...

اره من خلط زیاد دارم ...

بعد گلومم ی جوریه ..

یعنی نمیفهمم چرا ایطور شدم

چجوری تحمل میکنی؟؟؟؟؟ من گریه هم میکنم 

چکار کنم .

دیگه ی موقع هایی دیفین هیدرامین میخورم 

سیتریزین 

عنبرنسا دو میکنم ...

😔

بخدا داغونم دیگه  بغض دارم ک کی قراره خوب بشم

اره تازه من دورنافمم شبا درد میگیره ..

رفلاکس و.اینا هم دارم 

اگر اینا همه ب خاطر واکسن باشه..روزی هزار بار ب خودم میگم عجب غلطی کردم رفتم زدم🥲😶😶😶😖

اره تازه من دورنافمم شبا درد میگیره .. رفلاکس و.اینا هم دارم  اگر اینا همه ب خاطر واکسن باشه. ...

اره ای خدا 

من دیگه اصلااااااا غلط بکنم برم سراغ دوز سوم 

آخه آدم اینهمه بلا سرش بیاد طبیعیه ؟!!!! 

گلوم کلا ی حالیه 

خدا ب کی بگم 

شوهرمم دیگه باور نمیکنه 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
اره ای خدا  من دیگه اصلااااااا غلط بکنم برم سراغ دوز سوم  آخه آدم اینهمه بلا سرش بیاد طب ...

من هنوز دز دومم نزدم ...

این فک کنم ب خاطر معدمونه ...رفلاکسه میزنه ب گلو .اره دیگه کسی باور نمیکنه 

فک میکنن الکی میگیم🥲🥲

من هنوز دز دومم نزدم ...  این فک کنم ب خاطر معدمونه ...رفلاکسه میزنه ب گلو .اره دیگه کسی باور ...

اخه من سمت چپ گلوم این حس رو دارم 

انگار تو که ، انگار ی هواست ، انگار خطه ، انگار سنگینه 

نمی‌دونم چجوری بگم 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
اخه من سمت چپ گلوم این حس رو دارم  انگار تو که ، انگار ی هواست ، انگار خطه ، انگار سنگینه  ...

منم همیطور همه جای گلومه 

حالا من ابریزش بینی میاد قاطیش و سردرد توهم کرونا میزنم...کلا هفته پیش تمام دردهای کرونا یهو اومد سراغم ..😔😔😑😓😓

منم همیطور همه جای گلومه  حالا من ابریزش بینی میاد قاطیش و سردرد توهم کرونا میزنم...کلا هفته پ ...

ولی من سمت چپ گلومه 

اصلا. دیگه استرسی شدمه 

مدام فکر منفی دارم ، اعصابم ضعیف شده 

مثلا نشسته و یهو ترس برم میدارم  ک نکنه الان حالم بد بشه 

بوی نم بارون 😍🌧️☔