2777
2789
عنوان

کم توجهی؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 43 پست
گاهی وقتا یکم ازهم دورباشین و زیاد پیگرهم نباشین  ببینید بیشتردلتنگ میشین یانه

اینکارو کردم خیلی ناراحت شده ک چرابهش زنگ نزدم

یا میگه من زنگ نزدم تو چرا ی سراغی از من نگرفتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکارو کردم خیلی ناراحت شده ک چرابهش زنگ نزدم یا میگه من زنگ نزدم تو چرا ی سراغی از من نگر ...

اینا بهونه چیزیه ک سر خودم اومده اینو میگه ک ازسرخودش واکنه

ریپ بـزن، ولی لایـــــک نـکـن😢💜
اینجوری پرو نمیشه؟

نه کلا یاد بگیرین با هم حرف بزنین 

سکوت نکنین

قهر نکنین تا مشکلات توی دلتون تلنبار نشه 

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
خواسته هاتو چندبار بگو اگه توجه نکرد بگو ک منم مثل خودت با خودت رفتارمیکنم تا شاید یکم درک کنی که از ...

میخواد ک غیر مستقیم بگم من اینجور رفتارا دوس دارم.

مثلا خیلی خوب بود اینجوری ک میگفتی

میخواد ک غیر مستقیم بگم من اینجور رفتارا دوس دارم. مثلا خیلی خوب بود اینجوری ک میگفتی

منم همین کارو کردم گفتم دیگه پیام نمیدم تا خودت بیای سراغم

دیگه قربون صدقه نمیرم تا اول توبگی و....اینارو گفتم و متوجه تغییرم شد خیلی اذیت شد گفتم حالا فهمیدی وقتی میگمت بی توجهی نکن اذیت میشم اینجوره 

منم همین کارو کردم گفتم دیگه پیام نمیدم تا خودت بیای سراغم دیگه قربون صدقه نمیرم تا اول توبگی و.... ...

منم همینو بهش میگم چون واقعا دلم میشکنه دوس ندارم اینجوری رفتار کنه.

چون من قربون صدقش میرم کلی میخندم اما اون هیچی

منم همینو بهش میگم چون واقعا دلم میشکنه دوس ندارم اینجوری رفتار کنه. چون من قربون صدقش میرم کلی میخ ...

خیلی عصبی شدم واقعا درکت میکنم 

اگه دوست پسرته دیدی اخلاقش عوض نشد اصلا رابطتون جدی نکن که فقط خودتو نابود میکنی 

اشتباه منو نرو 

تغییر نکرد به هرسختی که میتونی تحمل کن ازش جداشو

اگه شده حداقل 2ماه ازش جداباش یکم به همدیگه فرصت بدین 

باز ببین کی پیش قدم میشه اون یا تو؟؟؟سعی کن ک تو پیش قدم نباشی 

خیلی عصبی شدم واقعا درکت میکنم  اگه دوست پسرته دیدی اخلاقش عوض نشد اصلا رابطتون جدی نکن که فقط ...

اخه ی چیزی هم ک هست من خیلی احساسی هسم فک میکنم خیلی هم پرو شده اینجوری ک هیچی بهش نگفتم همشم قربون صدقش رفتم

اصلا هم تاحالا باهاش بحث نکردم قهر نکردم

اخه ی چیزی هم ک هست من خیلی احساسی هسم فک میکنم خیلی هم پرو شده اینجوری ک هیچی بهش نگفتم همشم قربون ...

دقیقا انگار خودمی 

من 4سال هنوز نتونستم با این اخلاق کنار بیام و الانم دارم جدامیشم