2777
2789
عنوان

غیرتی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 38 پست
ارعععععع دیگ من بریدم 

من هنوز دوسش دارم 

خواستی تاپیک آخرم رو ببین 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو دوست داره؟

آره 

ولی داره اشتباه بروز میده

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
شوهرت شکاکه 

منم همین تو فکرمه ..کلا کاری نکردم خیلی رفتارم درسته چیزیم تا حالا ندیده ولی همش بهم میگه زمونه خرابه چیزی برلت کم نمیزارم توام همش مواظب باش و فلان

اگه تازه ازدواج کردی سعی کن خیلی به این رفتاراش بها ندی وگرنه مجبوری تا اخر عمرت اذیت بشی سعی کن با زبون با منطق هر جور که درک میکنه بهش بفهمونی که دست از بددلی برداره

دوستش دارم چیکا کنم

عزیزم حتما خیلی جوونی سنت بره بالا بهتر میشه

از ۳۰ رد بشی رفته رفته بهتر میشه

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
اگه تازه ازدواج کردی سعی کن خیلی به این رفتاراش بها ندی وگرنه مجبوری تا اخر عمرت اذیت بشی سعی کن با ...

ن بابا هفت ساله زنشم ..گفتم حتی قسم خوردم ک بجز اون دیگ مردی نیاد و کسی رو دوست ندارم 

منم همین تو فکرمه ..کلا کاری نکردم خیلی رفتارم درسته چیزیم تا حالا ندیده ولی همش بهم میگه زمونه خراب ...

کلا کسی که شکاک باشه به این نگاه نمیکنه که طرف مقابلش خوبه یا بد درهرصورت شکاکه نمیشه هم کاریش کرد نهایتش بشه رفت پیش یه روانشناس

اگه نظر منو میخوای ببرش پیش یه روانشناس خوب نه یه کسی که بدترش بکنه بجای اینکه خوبش کنه 

هنگامی که هوس باردار می‌شود گناه را به دنیا می‌آورد آنگاه مرگ پیش می‌آید