2777
2789
میگه شبیه بچه ها شدی حسه خوبی دست نمیده بهش میگه بدون مو اصلا تا این حد! 

بگو الان با مداد سیاه  برات مو میکشم 

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخه منم اومدم بهترم کنم فک نمیکردم بدونه مو تاثیر گذار باشه این مردام فازشون مشخص نیست اصلا مگه میشه ...

متوجه نمیشم مگه قبل رابطه شیو نمیکنید ؟کلا

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
آخه منم اومدم بهترم کنم فک نمیکردم بدونه مو تاثیر گذار باشه این مردام فازشون مشخص نیست اصلا مگه میشه ...

بخدا مردا کلا دیوونه ن خودشون نمیدونن چی میخوان پس بیخیال عزیزم‌خودتو‌عشقه که ازتمیزی برق میزنی کورش کرده🤣🤣🤣🤣🤣

نمیتونم بازش کنم خو

خب چرا بگو چیه منظورت من نمیفهمم چی نمیتونی باز کنی

میگه بعضی موقعه تنوع لازمه! 

چه عجیبه شوهرت

عیب نداره عزیزم نرو دیگه خب تا چندبار نری در نمیاد

جالب بود برام یعنی شده بگه شیو نکن؟

یعنی جالبه اونجوری هم براشون؟

من نمیدونستم ابدا

یعنی منو تا حالا ندیده با مو اشتباه کردم؟